Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat stress jou er niet onder krijgen
  Rate this post

  We moeten van alles, en we moeten veel tegelijkertijd. Vaak verwachten anderen (te) veel van ons, waardoor we eigenlijk meer doen dan goed voor ons is, en dan gaan we over onze grenzen heen. Dit kan zorgen voor stressklachten, zoals chronische moeheid en een opgejaagd gevoel.

  Als je dus van je klachten af wil komen, is het dus zaak om je eigen grenzen te stellen en die te bewaken. Hiervoor is het wél nodig dat je goed weet hoe je zelf in elkaar zit en wat je aan kunt. Dán zal het je lukken om goed te functioneren in deze snelle en drukke maatschappij. Maar dat gaat niet vanzelf. Je moet er tijd en moeite in steken. Een goed zelfbewustzijn en zelfinzicht zijn namelijk niet vanzelfsprekend, en iedereen is weer anders.
  Ik kan je helpen om dichter bij jezelf te komen. Bij mijn begeleiding kan ik onder andere gebruik maken van hypnotherapie: een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn. De kracht van het brein wordt vaak onderschat, en dat is jammer, want hypnotherapie is een heel mooie methode om problemen en klachten mee aan te pakken.
  Daarnaast kun je bij mij onder andere ook terecht voor (begeleide) meditatielessen, ­regressietherapie, ontspanningssessies en ­binnenkort ook mindfulness.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply