Rate this post
 • Laat uw huid weer stralen
  Rate this post

  2015. Wat gaat de tijd toch snel! Weer een jaartje erbij… Schoonheidsinstituut PUUR! laat de tijd stilstaan, neemt u mee terug in de tijd en laat u weer stralen!

  Met onder andere de unieke producten en behandelmethode van !QMS kunt u een spectaculair resultaat bereiken.

  Hoe ontstaat nu eigenlijk een ouder wordende huid?
  Een rimpel in de huid ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen, zoals een langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Het toedienen van collageen via de huid is daarom noodzakelijk.
  Nadat u als vrouw in de overgang bent terechtgekomen, maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Wees er dus op tijd bij! !QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer op te vullen met collageen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruikmaken van injectietechnieken. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het !QMS collageen toe te dienen aan onze huid, gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht dat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien. !QMS bevat 82% actieve werkstoffen.
  Met !QMS krijgt u een vollere, gladdere, zachtere, egalere, stevigere en stralende huid. En een strakkere kaaklijn, vermindering van fijne lijntjes, fijnere poriën, minder roodheid en een betere hydratatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply