Rate this post
 • Laat uw voeten verzorgen
  Rate this post

  Medisch pedicure Wilma Biesheuvel is inmiddels 15 jaar gevestigd in Numansdorp. Na de pedicureopleiding is Wilma zich gaan specialiseren in diabetesvoetzorg en reumavoetzorg. Daarnaast heeft zij ook voetreflexopleiding gedaan en diverse specialisatiecursussen gevolgd.

  In 2013 heeft wilma zich breed geschoold met de opleiding tot medisch pedicure. Zo kan ze meer technieken toepassen en is haar kennis verbreed voor risicovoeten. Zo kan ze voor een afwijkende teenstand ortheses op maat maken, nagelbeugels plaatsen waar een nagel te ver gaat ingroeien, maar ook nagels repareren als er soms een stuk ontbreekt door trauma of afbrokkelen. Verder doet zij ook cosmetische voetverzorging, zoals onderbenen harsen, nagels lakken en diverse verwenbehandelingen. Kortom: u kunt bij Medisch pedicure Wilma Biesheuvel terecht voor een volledige voetverzorging.
  Voeten zijn belangrijk om de mobiliteit in uw leven te waarborgen. De pedicure is er om uw nagels te verzorgen en overmatig eelt te verwijderen, maar ook voor likdoorns, eeltpitten en nagelproblemen bent u bij de pedicure aan het goede adres. Door een bezoek te brengen aan de pedicure, houdt u uw voeten in een uitstekende conditie. Het helpt klachten te voorkomen. Als u klachten heeft, raadt Wilma u aan niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. Zij adviseert u over het verzorgen van uw voeten, maar ook voor de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig adviseert zij u contact op te nemen met uw huisarts of podotherapeut.

  Verder is zij ook nog distributeur van Forever ­Living Products. Dit zijn producten op het gebied van beauty en wellness op basis van Aloë Vera. Kijk voor meer informatie en een online afsprakenagenda op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply