Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat vet in de kou staan
  Rate this post

  Drukte op het werk, minder energie door het gebrek aan zonlicht en je lijf verstoppen onder dikke lagen kleding: allemaal geen excuses om in de wintermaanden minder aandacht aan je uiterlijk te besteden. Maar soms heb je gewoon echt geen tijd of zin om je huidje glad te houden met een scheermes. Laat staan om vier keer per week te zwoegen in de sportschool om de lovehandles kwijt te raken waar je je zo aan ergert. Het kan een stuk makkelijker!

  Erger jij je aan je lovehandles, je buikje of verslapte bovenarmen? Dit én nog veel meer kan behandeld worden met cryolipolyse. Laat je niet afschrikken door de moeilijke woorden! ‘Cryo’ staat voor ‘kou’, ‘lipo’ voor ‘vet’ en ‘lyse’ staat voor ‘cellen vernietigen’. Met deze methode val je geen kilo’s af, maar kun je effectief en gericht vet laten verwijderen op lokale plekken, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Zónder dat je onder het mes moet. Enne, het resultaat is blijvend!

  No more needles
  Tijdens een cryolipolysebehandeling wordt gebruik gemaakt van het medisch-cosmetische apparaat de Body-Wizard. Op het lichaamsdeel waar je overtollig vet wilt kwijtraken, wordt een behandelkop geplaatst. Deze behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen worden afgekoeld tot -8 graden. Het gevolg is dat je vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Als ’tussenstof’ wordt een antivriesmasker gebruikt op de te behandelen plaatsen. Daardoor wordt er tijdens de behandeling geen omliggend weefsel aangetast.

  Voor rimpels en kraaienpootjes gebruiken we geen cryolipolyse, maar hebben we de keuze uit 150 gelaats­behandelingen, afgestemd op de wensen van de klant. Je kunt ook kiezen voor cryo-gelaatsbehandelingen. De producten hiervoor zijn uit de koelkast 4 graden of uit de vriezer -18 graden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply