Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Laat jouw voeten verwennen!

    Als je rondloopt met voetproblemen kun je met verschillende vragen zitten. Weet jij bijvoorbeeld wat je tegen blaren kunt doen? Of een wrat besmettelijk is? Wat je kunt doen tegen wintertenen of tegen een onaangename geur van je voeten? Advies bij voetproblemen, schoenen, sporten en voetverzorging is voor vele mensen erg nuttig.

    Wanneer jij je realiseert hoeveel kilometers je voeten jou dragen, dan is dit zeker geen loze kreet. Je kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels. Gelukkig kun je relatief eenvoudig zelf een aantal van deze ongemakken voorkomen of verhelpen door het volgen van belangrijke tips van een pedicure. Voor vele andere voetproblemen, zoals de diabetische, reumatische en oncologische voet, is een behandeling door een pedicure nodig. Maar ook voor cosmetische voetverzorging kun jij bij een pedicure terecht! Na een voetenbad en een peeling volgen een pakking en een massage. Een fijne, verzorgende behandeling! Laat jouw voeten heerlijk verwennen!
    Marleen Vlot-Oudesluijs van Voetverzorgingspraktijk Marleen is sinds 2008 gediplomeerd ProVoet medisch pedicure. Ze is bevoegd en gespecialiseerd om naast de behandeling van diabetische cliënten ook cliënten met reuma te behandelen. Bij de meeste zorgverzekeraars ontvang je met deze aandoeningen een (volledige) vergoeding. Door de opleiding tot medisch pedicure is Marleen bevoegd tot behandeling van een verwaarloosde, spastische en oudere (risico)voet. Verder is Marleen ­gespecialiseerd in het maken van nagelbeugels (bijvoorbeeld bij ingroeiproblemen van de nagel), het maken van ortheses (bijvoorbeeld bij drukontlasting), nagelreparaties door ­middel van gel of acryl, oncologiche voetverzorging, ­schoencontrole en advies!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply