Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je voeten zomerklaar maken
  Rate this post

  De zomer komt eraan, en dat betekent dat je je dichte schoenen weer verruilt voor slippers, sandalen en ander zomerschoeisel. Dan wil je toch dat je voeten er mooi uitzien? Door middel van een pedicure­behandeling kunnen wij jouw voeten weer mooi maken voor de zomer!

  Pedicure Marieke van der Velden kan je nagels knippen, eelt en/of kloven verwijderen en likdoorns en ingegroeide nagels behandelen. Bij een standaard pedicurebehandeling worden allereerst de voeten gedesinfecteerd, de nagels geknipt en de nagelomgeving gereinigd. Verder worden eventuele likdoorns, ­ingroeiende nagels, eelt of kloven behandeld. De behandeling eindigt altijd met een heerlijke massage met een verzorgende crème. Indien nodig krijg je tijdens de behandeling schoenadvies en advies over hoe je je voeten het beste thuis kunt verzorgen. Wil je na de behandeling je nagels mooi gelakt hebben, dan is dit mogelijk als je zelf de kleur naar keuze meebrengt. Er wordt een basislak aangebracht, twee lagen van jouw kleur en als laatste een stevige topcoat, zodat je nagels er wekenlang prachtig uitzien! Je kunt ook bij de salon langsgaan voor een scrub! Door zo nu en dan je voeten / onderbenen eens lekker te laten scrubben, verwen en verzorg je ze op een gezonde manier. Dode huidcellen worden verwijderd en maken plaats voor een nieuwe, gezond uitziende,
  mooie huid. Marieke maakt gebruik van een heerlijke etherische olie, vermengd met dode zeezout. Door een bezoek te brengen aan de pedicure, hou je je voeten in een uitstekende conditie. Laat je voeten weer stralen en maak een afspraak!
  Toppedicure is aangesloten bij ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply