Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat weer zien wie je bent
  Rate this post

  Net als zoveel anderen ben jij niet helemaal tevreden over je lijf. Het lijkt wel alsof het overtollige vet aan je bovenarmen er maar niet af wil, en ook de putjes op je benen lijken maar niet te willen verdwijnen. Gelukkig is er wat aan te doen!

  Juist voor dit soort vervelende probleemzones is er een oplossing: CryoSkin. Het is een nieuwe, innovatieve behandeling op het gebied van cellulite, anti-aging en vet verwijderen. Sinds 2018 is CryoSkin het bestverkochte bodyscultping & toning-apparaat in de Verendigde Staten en ook in Nederland wordt de behandeling steeds populairder. De CryoSkin maakt gebruik van de nieuwste technologie en werkt met warmtetherapie waarbij de huid wordt verwarmd tot 41 °C én cryotherapie waarbij de huid wordt afgekoeld tot -8 °C om via een thermische schok het lichaam en gezicht te (her)vormen.

  Verstevigde huid
  Bij de CryoSlimming behandeling van CryoSkin worden vetcellen vernietigd en op natuurlijke wijze afgevoerd. Hammie Fraterman van Beauty en Derma de haske is gespecialiseerd in de behandeling en vertelt: ‘Na één behandeling van 28 minuten zie je al resultaat, maar je krijgt het beste resultaat na gemiddeld 5 tot 7 behandelingen. Wanneer je specifiek wilt afrekenen met cellulite of een slappe huid, is CryoToning een goede oplossing. Door je huid bloot te stellen aan koude temperaturen, worden de bloedaders verwijd en dit bevordert de zuurstoftoevoer. De collageenproductie gaat omhoog, waardoor cellulite kapot gemaakt wordt en je huid verstevigt. Hierdoor blijf je achter met een gladde huid, vrij van cellulite. Volgens hetzelfde principe werkt de CryoToning voor je gezicht.’

  Hammie: ‘Veel mensen hebben al weleens gehoord van cryolipolyse. Dat bestaat al een tijdje. CryoSkin is nieuw en werkt niet alleen met koude, maar ook met warmte. Daardoor worden optimale resultaten geboekt. CryoSkin hanteert een manuele werkwijze, hierdoor is het hele lichaam te behandelen. Je kunt dus ook kleinere gebieden zoals knieën en onderkin aanpakken.’

  Blijvend resultaat
  De behandeling met CryoSkin is non-invasief, wat betekent dat er niets je huid in gaat. Het apparaat is veilig en beschikt over alle benodigde keurmerken. Hammie: ‘Voor het beste resultaat is het aan te raden om te werken aan een verantwoorde leefstijl, met gezonde voeding en voldoende beweging.’

  Antwoord op jouw vragen over CryoSkin
  Doet een CryoSkinbehandeling pijn?
  Nee, de behandeling is geheel pijnloos. Veel mensen ervaren de behandeling als een soort koude massage. De huid kan na de behandeling wel een beetje rood zijn, maar na enkele uren trekt dat vanzelf weg.

  Hoe vaak kan ik een behandeling ondergaan?
  Je kunt eens per 14 dagen een behandeling ondergaan waarbij je vet wordt bevroren. Dit omdat je lymfesysteem genoeg tijd moet krijgen om alle afvalstoffen te verwijderen. Bodytoning kan wel ééns per 7 dagen plaatsvinden.

  Hoe snel zie ik resultaat?
  Je ziet direct na de behandeling blijvend resultaat, maar het lymfesysteem heeft wel ongeveer twee weken nodig om alle vetcellen af te voeren. Om dit te bevorderen is het belangrijk dat je voldoende blijft drinken gedurende de twee weken tussen de behandelingen.

  Hoe lang duurt één sessie?
  Dat is afhankelijk van welk deel van het lichaam je laat behandelen. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 20 en 40 minuten. Wanneer je je benen laat behandelen, telt dat als één gedeelte en ieder been wordt 18 minuten behandeld.

  Aandacht en privacy
  Beauty en Derma de haske is onder andere gespecialiseerd in CryoSkin. Daarnaast kun je er ook terecht voor specialistische anti-aging, plasma-ooglifts, huidverstrakking en permanente make-up. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met 100% veilige en verantwoorde kwaliteitsproducten. Eigenaresse Hammie Fraterman vindt het belangrijk dat iedereen alle aandacht, rust, ruimte en privacy krijgt tijdens de behandeling en werkt daarom uitsluitend op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply