Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat zadeltassen & naar haar verdwijnen

  Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! Je raadt het al: het is bijna zomer!

  Leef je gezond en beweeg je veel, maar heb je toch nog dat een randje vet? Dan kun je kiezen voor cryolipolyse… Dan kun je toch dat prachtige jurkje aan!

  Plaatselijk vet pijnloos, definitief verwijderd
  Huidspecialist Ingrid Blom gebruikt de Cryo 21. Dat is een apparaat waarvan de kop een temperatuur heeft van -10 graden Celsius, zonder dat je een koud gevoel ervaart, want de huid wordt afgekoeld naar 4 tot 8 graden. Voor je huid is deze kou geen probleem, maar je vetcellen kunnen hier niet tegen. Door de plotselinge kou ‘bevriezen’ ze, en verlaten uiteindelijk op een natuurlijke manier je lichaam. Je bent voorgoed verlost van de vetcellen op de plaats waar je huid behandeld is! Het effect van de Cryo21 is te vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Met deze behandeling kan echt de vorm van het lichaam gevolgd of gemodelleerd worden, omdat de behandeling handmatig is.

  Verstevigend
  De Cryo21 is trouwens ook toe te passen op gebieden van je lichaam die hun stevigheid hebben verloren. Denk maar eens aan de ‘kipfiletjes’ aan je bovenarmen en de binnenkant van je bovenbenen. Maar ook aan cellulite! Cellulite zorgt voor hobbeltjes, bobbeltjes en deukjes in je huid. Het komt voor op je heupen, bovenbenen en billen. Ze ontstaan door onderhuidse vetophopingen die worden opgeslagen in het bindweefsel. Mocht je last hebben van cellulite: schaam je niet! Naar schatting heeft 98 op de 100 vrouwen er in meer of in meerdere mate last van, dus je bent écht niet de enige. De Cryo21-behandeling verstevigt je huid, versnelt je bloedsomloop en verwijdert en vermindert cellulite. Kortom: het geeft de behandelde zones een flinke boost.

  Got a question?

  Is vet bevriezen veilig?
  Cryolipolyse is een van de veiligste manieren om vet te verwijderen. Er hoeft niet geprikt of gesneden te worden, en de huid en de organen worden niet beschadigd. Voor vet bevriezen is geen operatie nodig, waardoor de kans op complicaties en de hersteltijd minimaal is.

  Werkt vetbevriezing echt?
  Onderzoek aan de universiteit van Philadelphia wijst uit dat vet bevriezen werkt. Na 12 weken waren de onderzochte personen 4,82 centimeter in omtrek kwijt.

  Ongewenste haren zijn verleden tijd

  Word jij ook helemaal blij van het voorjaar? Je stopt moedig je witte benen in een zwierig jurkje om dat eerste zonnestraaltje op te vangen. Maar de werkelijk­heid is vaak anders. Eenmaal gehesen in je voorjaarsjurkje zie je dat je nét dat strookje haar bent vergeten te scheren. Vervolgens ben je de hele dag bezig om uit schaamte die haartjes te verstoppen voor de ogen van anderen.

  Naast je benen is ook je bikinilijn een bron van ergernis… Wat je ook probeert, je hebt altijd stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Dat ziet er verre van charmant uit als je in je badpak langs het strand wilt lopen.

  Effectief bij donkere haren
  In zulke gevallen kan permanent ontharen (IPL) uitkomst bieden. Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij! Houd er wel rekening mee dat deze manier van ontharen alleen effectief is bij haren die donker genoeg zijn. Blonde, rode of grijze haren bevatten te weinig pigment en kunnen meestal niet verwijderd worden met IPL. Laat dit desnoods vrijblijvend checken bij Ingrid Blom, zodat je weet of deze behandeling geschikt is voor jouw haarkleur.

  Aantal behandelingen
  Er zijn gemiddeld acht behandelingen nodig om jouw huid haarvrij te krijgen, maar het kunnen er ook meer of minder zijn. De huidspecialiste kan een realistische inschatting maken hoeveel behandelingen jij nodig hebt. De behandeling voelt aan alsof er een elastiekje tegen je huid geschoten wordt. Je voelt er dus wel wat van, maar de meeste mensen vinden de behandeling goed te doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply