Rate this post
 • Laat je zelfvertrouwen niet afhangen van cellulite
  Rate this post

  Als je ervan uitgaat dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt, zou je zeggen dat er niks aan de hand is. Toch baal jij als je ‘s ochtends in je ondergoed voor de spiegel staat. Die putjes op jouw dijen en billen zijn gewoon niet mooi!

  Die putjes op jouw dijen en billen hebben een naam: cellulite. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door vetophopingen onder de huid. De bindweefselstrengen die de huid met de rest van het lichaam verbinden, rekken niet mee wanneer de vetcellen uitzetten of krimpen. Daardoor ontstaan deukjes in de huid. Natuurlijk is het gezond om regelmatig te sporten en voldoende water en gezonde voeding te nuttigen. Maar het is een fabel dat dit cellulite volledig kan voorkomen. Iedere vrouw heeft in min of meerdere mate last van cellulite, dus je bent niet de enige. Maar dat je het liever kwijt dan rijk bent, is begrijpelijk!

  Oorzaak aanpakken
  Ook voor jouw dijen en billen is er gelukkig hoop! Er bestaat namelijk een behandeling waarbij je in één behandeling van maximaal één uur voor drie jaar een aanzienlijke vermindering van jouw cellulite hebt. De enige manier om dit te bereiken is om de oorzaak van cellulite aan te pakken. Tijdens een Cellfina-behandeling word je plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt er een naaldje met daaraan een minuscuul mesje in de huid gebracht. De bindweefselstrengen die de cellulite veroorzaken, worden losgemaakt. Net als bij een gespannen elastiekje veert de behandelde huid terug tot een gladde huid. De behandeling is relatief simpel en toch heel effectief.

  Langdurig resultaat
  Cellfina bestaat uit één behandeling van circa een uur en je hoeft er vrijwel niet van te herstellen. Na drie dagen begin je de vermindering van de cellulite te zien en het uiteindelijke resultaat houdt wel tot drie jaar na de behandeling aan.

  ‘Ik loop weer vol trots in mijn badpak rond’
  Ik ben altijd al een waterrat geweest. Als het even kan lag ik iedere dag in het zwembad. De laatste jaren merkte ik dat de lust om te zwemmen steeds meer afnam. Niet omdat ik de sport niet leuk meer vond; integendeel! Het kwam door mijn bovenbenen en billen en de combinatie met badkleding. Het viel me steeds meer op dat ik best veel putjes in mijn bovenbenen had en dat zag er echt niet mooi uit. Ik vond het ook oneerlijk: ik sport zoveel en dan heb ik nog steeds die putjes! Omdat het mijn lust om te zwemmen dusdanig bedierf, besloot ik er iets aan te laten doen. Ik had namelijk gelezen over een relatief nieuwe techniek die ervoor zorgt dat je tot drie jaar lang een gladdere huid krijgt. Inmiddels heb ik de Cellfina-behandeling gehad en het resultaat is heel mooi geworden. Mijn huid is echt gladder en ik loop weer vol trots in mijn badpak rond!
  Estelle (39)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply