Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat de zomer maar komen!
  Rate this post

  Ik ben gezegend met een paar mooie ronde billen, heb niet te klagen over het volume en de ‘shape’ ervan. Helaas gaat een goed gevulde bil ook hand in hand met cellulite. Je kunt trainen wat je wilt, maar je komt er niet vanaf.

  Me storen, dat deed ik. Ik stoorde mij enorm aan de putjes en vetkussentjes in mijn billen. Ik zag ertegenop om lekker te flaneren over het stand in mijn bikini. Liever trok ik een hippe sjaal of zomers jurkje aan, dat net over mijn billen heen viel. Toevallig hoorde ik mijn vriendinnen praten over de Cellfina behandeling. Deze behandeling scheen mij voor eens en altijd van mijn cellulite af te helpen. Ik kreeg het advies om naar een cosmetische kliniek te gaan. Ach, even bellen naar een kliniek voor meer informatie. Dat kan toch geen kwaad? En ik was stiekem immens nieuwsgierig naar deze Cellfina behandeling geworden.

  Ik ging op zoek naar een kliniek. Ik kwam terecht bij de cosmetische kliniek Medica Estetica. Hier voeren ze de behandeling uit. Na een telefoontje stond het intake­gesprek vast. Een week later maakte ik kennis met de arts. Al mijn wensen werden besproken, en ik besloot al snel dat ik ervoor wilde gaan! Een week later kon ik er terecht. Ik werd wel een beetje zenuwachtig, want iets aan je lichaam laten doen, is niet niks. ‘Uit de put met Cellfina voor cellulite!’, werd mijn motto. Na een korte uitleg over het verloop van de behandeling werden de te behandelen plekken afgetekend, en kon de behandeling van start gaan!

  Na 3 dagen zag ik zichtbare verbetering! En het uit­eindelijke resultaat is te zien tussen de 3 maanden en 1 jaar na de Cellfina behandeling, vertelde de arts mij.
  Ik ben superblij dat ik deze behandeling aandurfde. Nu kan ik aankomende zomer weer zorgeloos mijn bikini aan!

  – Veronica (30 jaar)

  Hoe werkt het?

  Cellfina is een nieuwe én unieke behandeling voor cellulite. Deze behandeling pakt de bind­weefselstrengen aan die verweven zijn tussen de huid, en het vet in de dijbenen en billen. Sommige van deze strengen trekken op den duur samen en verstijven vervolgens waardoor ze de huid omlaag trekken, en de ongewenste putjes veroorzaken die je op het huidoppervlak ziet. De Cellfina behandeling zorgt ervoor dat net als bij een elastiekje onder spanning, de behandelde huid terug veert tot een gladde huid, nadat de bindweefselstrengen zijn losgemaakt.

  Cellfina: wat kun je verwachten?

  • 1 behandeling
  • minimale hersteltijd
  • 45-60 minuten, afhankelijk van de
  behandelgebieden en het aantal putjes
  • 93% cliënttevredenheid
  • effectief en langdurige resultaten
  • CE-gemarkeerd en FDA-goedgekeurd

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply