Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat de zon weer schijnen in je leven
  Rate this post

  Iedereen wil natuurlijk gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. Zo kun je te maken krijgen met een ernstige ziekte, een ongeluk of een andere nare ervaring. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Met behulp van hypnotherapie kun je klachten aanpakken en je emoties een plek geven.

  Je zou het misschien niet denken, maar juist bij een groot aantal lichamelijke en psychische klachten kun je goed terecht bij een hypnotherapeut. Hypnotherapie heeft zich onder andere bewezen bij PDS, chronische pijn en migraine.

  Hypnose heel natuurlijk
  Als je deze zomer lekker wegzakt tijdens het zonnen of helemaal opgaat in een boek, is dat te vergelijken met hypnose. Deze staat van trance wordt gebruikt bij hypnotherapie. De therapeut brengt je doelbewust in trance. Je behoudt altijd de controle over jezelf. Je zou kunnen zeggen: ‘Je kan je boek elk moment wegleggen.’ Door de trance komen onbewuste gevoelens en overtuigingen in beeld. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan, die je probleem helpen oplossen of bijdragen aan het verwezenlijken van doelen. Bijvoorbeeld om je ideale gewicht te bereiken, om te gaan met stress-, pijn- of overgangsklachten, om zelfverzekerder in het leven te staan of om trauma’s te verwerken.

  Robert Bronnewasser is als erkend hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Kenmerkend voor hem is dat hij je laat voelen hoe je in je leven wilt staan. Jouw kernwaarden worden duidelijk, waardoor je je gewenste leven kan beleven. Diverse zorgverzekeraars vergoeden hypnotherapie door een erkende therapeut (gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Annet op juni 12, 2017, 12:34 pm

  Prima ervaring. Ga nu 20 kilo lichter door het leven door de ondersteuning van hypnotherapie door Robert Bronnewasser.

  Beantwoorden →