Rate this post
 • Lach naar de zon!
  Rate this post

  Een gezonde huid, hagelwitte tanden, gladde benen, prachtig verzorgde handen en voeten in een vrolijk kleurtje: zo zie jij er graag uit deze zomer! Maar als je heel eerlijk bent, moet er nog wel het een en ander gebeuren voordat je voldoet aan deze beschrijving.

  Marlies Meijer van Schoonheidssalon Marlies is een ervaren en enthousiaste beauty- en huidspecialist die jou graag van top tot teen laat stralen deze zomer. Schoonheidssalon Marlies volgt de laatste trends op het gebied van beauty en werkt daarom met de nieuwste producten en behandelingen, waaronder de VI Peel. Om je huid in betere conditie te krijgen en weer te laten stralen, kun je je huid bij Schoonheidssalon Marlies professioneel laten behandelen met een VI Peel behandeling. Heb je last van lijntjes, pigmentvlekjes, acne, couperose of rosacea? De VI Peel kan voor elke huid een oplossing zijn en is geschikt voor alle huidtypes. Doordat Marlies gespecialiseerd is in acne, kunnen deze (en of andere) behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. In slechts een zeer korte hersteltijd kan Marlies je helpen om van je huidprobleem af te komen.

  Door een behandeling op maat is er al een grote stap gezet naar een stralende huid, maar om je huidconditie optimaal te krijgen en te houden, is het gebruik van de juiste cosmetica het allerbelangrijkste. Alleen het allerbeste is goed genoeg, en daarom werkt Marlies met het exclusieve cosmeticamerk Marlyse Blue. Marlyse Blue is een nieuwe organische huidverzorgingslijn die uniek is, omdat deze sterk huidverbeterend werkt, maar geen chemische toevoegingen, siliconen, parabenen, PEG’s of sulfaten bevat. En de producten zijn niet op dieren getest.
  Tevens heeft Marlyse Blue een uniek spaarsysteem voor jou als klant. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.marlyseblue.com.

  Pareltjes in je mond
  Maar naast huidbehandelingen heeft Marlies nog veel meer te bieden. Als je eenmaal rondloopt met een prachtige huid, kan jouw gebit niet achterblijven. Met de behandeling van Magic White kun je je tanden laten bleken én reinigen. Deze behandeling heeft als voordelen dat je geen pijn of gevoeligheid ervaart en dat er geen schadelijke peroxide gebruikt wordt. Het resultaat blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar. Daarna kun je gerust de behandeling herhalen wanneer je je tanden graag weer witter wil ­hebben, want je gebit ondervindt er geen schade van.

  Gezonde huid? Check! Stralend witte glimlach? Check! Jij bent klaar voor een heerlijke zomer! Tot ziens bij ­Schoonheidssalon Marlies!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply