Rate this post
 • Lachen zonder schaamte
  Rate this post

  Er zijn mensen voor wie voluit lachen niet zo ontspannend en vanzelfsprekend is. Misschien herken jij dat ook wel. Eén van de redenen hiervoor kan zijn dat je je schaamt voor je gebit door bijvoorbeeld verkleurde, scheve of ontbrekende tanden.

  Dat is heel begrijpelijk, maar tegelijkertijd ook nergens voor nodig. Want niet iedereen is gezegend met een gezond en gaaf gebit. Maar daarom is het wel prettig dat je daar op een prettige, ontspannen en veilige manier iets aan kunt doen.

  Aangeraden wordt om twee keer per jaar op controle bij de tandarts te komen en regelmatig een behandeling bij de mondhygiënist te ondergaan. Maar veel mensen vinden het heel spannend om een afspraak te maken, 40% van de Nederlanders geeft aan bang te zijn om een tandarts te bezoeken. Veel mensen zijn zelfs zó bang dat ze helemaal niet meer durven te gaan. Maar wanneer je lang niet naar de tandarts gaat, kun je wel te maken krijgen met gebitsproblemen.

  Wanneer je te maken hebt met ontbrekende tanden of kiezen zijn er gelukkig oplossingen. Zo kun je ontbrekende elementen vervangen door tandimplantaten, kroon- of brugwerk. Ieder gebit is uniek, daarom is iedere tandtechnische oplossing dan ook maatwerk. De tandartsen die verbonden zijn aan IM Medical Travel zijn gespecialiseerd in mooie en natuurlijke oplossingen voor elk gebit. Het gespecialiseerd team werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige, Europese materialen en de nieuwste innovatieve technologie.

  De tandarts zorgt ervoor dat je vol vertrouwen in de stoel ligt en tevreden bent met de behandeling én het eindresultaat. Het sleutelwoord is daarom ‘communicatie’. Een goed contact zorgt voor een prettige ervaring. Daarom organiseert IM Medical Travel online consulten en consultdagen in Nederland. In Turkije kun je altijd terecht bij je Nederlandse host en natuurlijk bij IM Medical Travel zelf.

  Vind je een tandheelkundige behandeling spannend, of vind je het niet fijn om in je eentje af te reizen? Dan kan een groepsreis een aanrader zijn. Op onze locaties kun je heerlijk genieten van een zonnige vakantie, samen met gelijkgestemden, en ondertussen werken wij aan jouw mooie en stralende gebit!

  Sterk gebit met implantaten
  Blij zijn met een compleet gezond en mooi gebit is natuurlijk heel fijn. Het is belangrijk om vrijuit te kunnen lachen, zonder je te hoeven schamen. Tandimplantaten kunnen hierbij helpen. Een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd.

  Zo kun je kiezen voor een klikgebit. Hierbij wordt het gebit vastgeklikt op implantaten, die functioneren als kunstwortels. Zo voorkom je dat het gebit verschuift of uit je mond valt, maar is het toch makkelijk uit te nemen voor reiniging. Daarnaast is een vaste brug een optie. Je krijgt een mooi en natuurlijk ogend gebit van porselein dat aanvoelt als nieuwe vaste tanden. Het gebit is in tegenstelling tot een kunst- of klikgebit niet meer uitneembaar.

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend. Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply