Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lachend in lingerie
  Rate this post

  Iedere vrouw kent het wel: dat speciale setje dat je niet elke dag aantrekt, maar bewaart voor speciale momenten.

  Bij ‘lingerie’ denken we vaak aan sexy zijn voor je partner, je date, een ander… We voelen ons aantrekkelijk en krachtig in een leuk setje of leuke body, maar lingerie dragen voor jezelf is haast net zo belangrijk, zo niet belangrijker.

  Strooi met liefde
  Jij kunt de wereld aan in jouw kanten setje! Waarom zou je dat moeten bewaren voor een ander? Toon jezelf ook eens een beetje liefde door te investeren in mooi ondergoed. Niemand weet wat voor stralend setje jij onder je kleren aanhebt en hey, niemand hoeft dat ook te weten! Dat is jouw kleine geheimpje. Aan het einde van de dag kun jij in de spiegel staan en verbaasd staan hoe goed je er wel niet uitziet!

  De fit voor jou
  Door lingerie te kopen die goed past bij jouw lichaam, voel je je niet alleen lekkerder maar zul je ook zien dat de rest van je kleren mooier zit. Weg dus met die te kleine BH en die afgedragen slip! En een sport-BH zit heerlijk, maar helpt misschien niet zo met jouw gevoel van vrouwelijkheid. Bij lingeriespeciaalzaken kun je je borstomvang en -grootte secuur laten opmeten, zodat jij vanaf nu altijd ondergoed kunt kopen dat goed zit.

  Relatie
  Lingerie is in de eerste relatie belangrijk voor jou en jou alleen. Er voelt weinig zo goed als de winkel uitlopen met een mooi, sexy of schattig setje en denken: ‘Dit is voor mij!’ Shoppen voor lingerie is meer dan alleen het kopen. Het gaat erom dat je tijd aan jezelf en aan je lichaam wijdt, om in jezelf te investeren. Laat je partner of vriendin dan ook lekker thuis en stap zelf eens de paskamer in.

  Boost
  De afgelopen jaren is body-confidence steeds meer een topic geworden: de discussie dat met name vrouwen niet langer beoordeeld moeten worden op hun uiterlijk. En natuurlijk, het kopen van een setje gaat dit probleem niet oplossen, maar het kan jou wel helpen je beter in je lichaam te laten voelen. Een setje of body vinden die je hierbij kan helpen en die aansluit op al de juiste plekken is alleen maar mooi, toch?

  Comfort
  Niks is vervelender dan BH-bandjes die afzakken, een BH die niet goed past of een onderbroek die van draden aan elkaar hangt. Door te investeren in kwaliteitsondergoed, voel je je niet alleen lekkerder door hoe het eruitziet, maar ook door hoe het op je lichaam voelt. Als je comfortabel ondergoed wilt, betekent dat echt niet dat je in hoeft te leveren op het uiterlijk.

  Seksualiteit
  Lingerie hangt vaak nauw samen met seksualiteit, of het nou gaat om een partner of om de seksuele relatie met onszelf. Lingerie alleen is natuurlijk niet voldoende. Het is het idee dat erbij hoort; het bewustzijn dat je wéét dat je er goed uitziet en op je meest sexy en vrouwelijkst bent: een knop die je moet omzetten. Je zult zien dat, zodra jij je beter voelt en jezelf beter leert kennen in je seksualiteit, je beter in je vel zit en meer op je gemak zult zijn wanneer een partner wel een keer de hoek om komt kijken.

  Ook tijdens je menstruatie
  Vrouwen voelen zich vaak minder sexy en lekker in hun vel wanneer ze ongesteld zijn. Nergens voor nodig met de menstruatieslips van Chantelle. Niet alleen zijn deze een goed alternatief voor maandverband en tampons, maar ze zien er vaak een stuk stijlvoller uit dan een verbandje en zijn ook nog eens comfortabeler.

  Voor iedereen
  Eigenaresse Linda van Livera Leeuwarden: ‘Lingeriespeciaalzaak Livera is er voor alle vrouwen, met voor ieder wat wils, van degelijk tot sexy. We hebben lingerie van verschillende merken, waaronder Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Ook hebben we het gehele jaar door een ruim aanbod in badmode en nachtmode.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply