Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • ‘Ik lag bijna elke nacht wakker in bed’

    Hoe het erin is geslopen, weet ik al niet meer. ’s Avonds ga je naar bed en ’s ochtends word je weer wakker… Tenminste: zo zou het moeten gaan. Maar zo ging het lange tijd niet. Ongeveer twee jaar geleden gebeurde het dat ik maar moeilijk in slaap kon komen, en als ik dan een tijdje sliep, werd ik vaak midden in de nacht weer wakker. Heel vervelend, want ik moest ’s ochtends wel weer naar m’n werk. Waarom overkwam mij dit nou?

    Eerst had ik wekelijks slaapproblemen, maar op een gegeven moment was het bijna elke nacht raak. Kwam het door stress of iets anders? Ik weet het niet, maar ik vond het belangrijker dat ik weer gewoon kon slapen! Op mijn werk gingen ze het ook aan me zien: wallen onder mijn ogen, en ik was heel vaak afwezig. Figuurlijk dan. Zó kon het niet langer!
    Na wat zoeken op internet zag ik ergens dat acupunctuur ook kan helpen bij slaap­problemen. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Karin Bolhuis. Ze zei dat ze me kon helpen door een paar heel dunne naalden te plaatsen op mijn lichaam. Na de eerste behandeling ging ik weer naar huis, en al snel ging ik me beter voelen. Ik merkte voor het eerst in tijden dat ik de nacht ervoor gewoon goed geslapen had. Gewoon zoals het hoort eigenlijk. Na een paar behandelingen was ik weer helemaal de oude. Ik heb nu veel meer energie overdag, en ’s avonds slaap ik weer gewoon in zonder midden in de nacht wakker te worden. Heerlijk!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply