Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lancering Momentum
  Rate this post

  Op zaterdag 14 december vierden we de lancering van het merk Momentum, middels twee producten: het boek Oh(m) baby en een geschenkdoos met 52 Hart- en hoofdinspiratiekaarten. Eindelijk kan ik iets vertellen over ‘mijn’ merk, dat kan bijdragen aan bewust(er) leven.

  Na drie jaar de zwangerschapscursus Mindful Zwanger & Bevallen te hebben gegeven bij Verloskundigenpraktijk Doevendans, was het tijd voor een vervolgstap. Ik heb het cursusboek herschreven. Oh(m) baby is nu een boek voor alle zwangeren, hun partners en geboortezorgprofessionals.

  Het boek gaat over mindful zwanger zijn, bevallen én leven. Ik hoop dat het je inspireert, voorziet van praktische handvatten en verdiepingsoefeningen. De verhalen van moeders maken het persoonlijk. Het doel van het boek is je veerkrachtig en vaardig te laten worden in een veranderende fase van je leven. Ik wens je toe dat de onderwerpen je meenemen in de wereld van mindfulness, ademhalingsoefeningen en positieve psychologie.

  Ben je in verwachting, heb je binnenkort een babyshower of interesseer je je, mogelijk vanuit je vakgebied, voor deze enerverende fase in het leven? Dit lees-, werk-, doe(l)- en reflectieboek draagt bij aan je inzicht en innerlijke rust. Om cadeau te krijgen of jezelf te geven. Een boek om in te werken en te bewaren. Geen ‘pageturner’, mogelijk wel een ‘lifeturner’!

  De Hart- en hoofdinspiratiekaarten zijn bedoeld om meer rust te ervaren en bewust(er) te leven. Met de kaarten kun je op verschillende manieren stilstaan om meer in het moment te leven. Op de prachtig vormgegeven kaarten staan op de voor- en achterkant een afbeelding en een woord.
  Deze unieke combinatie brengt creativiteit in je denk- en leefwereld. Je kunt de kaarten te allen tijde gebruiken voor jezelf, je cliënten of je kunt ze aan iemand cadeau geven. Laat je inspireren, breng balans in beweging en beleving. Begin bij jezelf!

  Het boek Oh(m) baby en de Hart- en hoofdinspiratiekaarten zijn te koop bij Verloskundigenpraktijk Doevendans en de Primera in Apeldoorn. Je kunt de producten ook online bestellen bij bol.com.

  Antoinette Kuiper-van der Meché

  ForYou Magazine bij lancering
  Janna Stavast van het ForYou Magazine was bij de lancering. En weet je wat zo leuk is? In de volgende editie geeft het magazine drie Oh(m) baby boeken én drie geschenkdozen met Hart- en hoofdinspiratiekaarten weg. Wil jij je zwangerschap veerkrachtig en vaardig blijven/worden of wil je jezelf inspireren en mindful en bewust(er) leven? Houd dan de volgende editie in de gaten en beantwoord de vraag die de redactie van het ForYou Magazine voor je formuleert. Ik wens je veel plezier en als je niets wint, kun je het boek ook bij mij bestellen op www.iac-momentum.nl of Bol.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply