Rate this post
 • Lang plezier van lang haar
  Rate this post

  Hairextensions Zwolle heeft zich gespecialiseerd op het gebied van hairextensions en is gevestigd in Zwolle. Eigenaresse Laura Borgman biedt haar klanten op een professionele manier een mooie set hairextensions voor een relatief lage prijs. Hair­extensions Zwolle werkt met verschillende soorten extensions, ­waaronder Balmain, Human Hair extensions, Indian Gold, Great Hair en Great Lengths extensions.

  De hairextensions die worden gebruikt, zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit menselijk haar. Hierdoor krijg je een natuurlijk resultaat en kun je optimaal genieten van je lange lokken. Hairextensions Zwolle luistert goed naar de wensen van de klant, en met eerlijk advies en jarenlange ervaringen is het mijn kracht om de klant te voorzien van een mooie en natuurlijke haarverlenging of volumebehandeling. Service staat bij Hairextensions Zwolle hoog in het vaandel!

  Natuurlijke haarverlenging
  Laura Borgman: ‘Al sinds 2008 ben ik actief met het zetten van hairextensions. Van april 2010 tot januari 2012 heb ik een sfeervolle salon gehad in Zwolle-Zuid, genaamd Studio Elegance, waar ik met veel plezier mijn klanten heb ontvangen. Na een korte pauze ben ik weer helemaal terug met een vernieuwd concept. Mijn kracht en mijn missie? Een mooie en natuurlijke haarverlenging en volumebehandeling verzorgen met de juiste werkwijze, advies, ervaring en service.
  Ik vind het heerlijk om met haren bezig te zijn en zie het zetten van hairextensions elke keer weer als een uitdaging. Ik ben al ruim 8 jaar actief in het zetten van hairextensions, en heb gaandeweg al zoveel ervaring opgedaan, dat ik mag zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het zetten van hairextensions. Ik vind het belangrijk om eerlijk en goed advies te kunnen geven aan mijn klanten en zal in overleg het juiste behandelplan opstellen voor het gewenste resultaat.’

  Meer informatie over de werkwijze, de prijzen of het maken van een afspraak kun je vinden op de website of door contact op te nemen met het telefoonnummer 06-50470066 of door te mailen naar info@hairextensionszwolle.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply