Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lange en volle wimpers
  Rate this post

  Iedereen vindt lange en volle wimpers mooi. Toch lukt het niet altijd om in korte tijd zonder klonters mascara wimpers te creëren die vol en lang zijn.

  Herken je dit of reageer je wellicht allergisch op make-upproducten? Aarzel dan niet en probeer eens wimperextensions. Het effect van de extensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien en zelf ervaren.
  Pannra Skincare biedt een betrouwbaar en betaalbaar behandelconcept aan voor jouw gewenste look. De behandeling is pijnloos en je hebt onmiddellijk een verbluffend resultaat. Met de wimperextensions kun je in principe alles doen. Slapen, douchen, zwemmen en zelfs huilen is geen probleem. Je hoeft niet bang te zijn dat je plukjes wimpers gaat verliezen. Je hoeft ook geen mascara meer te gebruiken, dat is gewoon niet nodig. Mocht je toch niet zonder mascara de deur uit willen, gebruik dan speciale mascara en oogpotlood zonder toevoegingen van oliën.
  De levensduur van de extensions varieert van vijf tot acht weken. De natuurlijke wimpers vernieuwen zich regelmatig. Elk wimpertje heeft een eigen groeicyclus en daarom is de houdbaarheid van de wimperextensions afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
  Bel Pannra Skincare voor meer informatie of een gratis advies. Op vertoon van dit magazine krijgt je ook nog eens 10 % korting op alle schoonheidsbehandelingen en € 20,00 korting op een nieuwe set wimperextensions!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply