Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Lange, volle en natuurlijk ogende wimpers

  Wimperextensions zijn ideaal als je wimpers wil die op elk moment van de dag goed zitten, zonder dat je er iets aan hoeft te doen.Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig worden vastgezet aan je eigen wimpers.

  De wimperextensions worden volgens de ‘one by one’-techniek gezet, oftewel haartje voor haartje. Hiermee worden jouw natuurlijke wimperharen verlengd en verdikt om daarmee een mooiere oog­opslag te creëren. Je voelt de extensions niet zitten, en ze zien er natuurlijk uit.
  • De wimpers blijven zacht en flexibel.
  • Wimperextensions zijn onschadelijk voor de eigen wimpers.
  • Ook ideaal voor een feest, bruiloft of vakantie!

  In de eerste behandeling wordt een nieuwe set geplaatst. Voordat we een nieuwe set zetten, nemen we eerst een intake met je af en bespreken we met jou je ‘wimperwensen’. De een wil extra veel volume, de ander wil het zo natuurlijk mogelijk houden, en daarom luisteren we extra goed naar jouw wensen.

  Voor de continuïteit van mooie, volle wimpers is een refill om de 3 tot 4 weken aan te raden. Dit betekent dat de haartjes die uitgegroeid of uitgevallen zijn bijgevuld zullen worden.

  Lash Volume Lifting
  Lash-lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder het gebruik van wimperextensions of mascara. Lash Volume Lifting (LVL) is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanentbehandeling, waarbij rollers of tangen worden gebruikt.
  Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconenpads, waarmee de wimpers vanaf de wortel worden gelift en waarbij de vorm minimaal 6-9 weken behouden blijft. Er wordt geen gebruik gemaakt van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent.
  Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt, waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.
  Wimperlifting door middel van siliconenpads is niet schadelijk voor jouw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

  Mijn naam is Emily Velasquez. Ik ben geboren in Bolivia, en sinds mijn 20ste woon ik in Nederland. Van beroep ben ik visagiste, wimperstyliste, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Mijn opleidingen heb ik onder meer genoten bij Studio New Look, Perfectewimpers, Lash eXtend, OPI Professional en Lilys Faces.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply