Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laserontharen zorgt definitief voor een mooie en gladde huid

  Heb je genoeg van epileren, harsen en scheren? Behalve dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken.

  Gelukkig kun je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief laten verwijderen, namelijk met laser. Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar. Eigenares Hana Moestoredjo: ‘Change Laserclinic werkt met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Deze lasers kunnen ook eventueel gecombineerd worden ingezet.’

  Volledig pijnloze behandeling
  Hana: ‘Bij Change Laserclinic zijn de behandelingen echt 100% pijnloos. De meeste mensen denken vaak dat de laser zelf zorgt voor pijnloze ontharing, maar dat is een misvatting. Het behandelprotocol is eigenlijk veel belangrijker om pijnloze ontharing te kunnen waarmaken. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij een uniek behandelprotocol ontwikkeld. Dit behandelprotocol verschilt per klant, maar is in grote lijnen voor iedereen gelijk. Zodra klanten bij ons in behandeling gaan, wordt er een specifiek behandelprotocol vastgesteld.’

  Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een gratis proefbehandeling en ervaar de voordelen van laserontharing zelf! Change Laserclinic is aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering.

  Hoe werkt laserontharen?
  De laser brengt een bepaalde hoeveelheid energie aan op de huid. Die energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje zijn vitale eigenschappen verliest, waardoor het haarzakje doodgaat. Dit betekent dat de haren niet meer terugkomen. Voor een mooi resultaat zijn hier meerdere behandelingen voor nodig met een tussenpoos van een aantal weken. In principe kunnen behandelingen het hele jaar uitgevoerd worden, dus ook ‘s zomers of als je op vakantie wil gaan.

  De grote voordelen van definitieve laserontharing:
  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten
  – betaalbaar voor iedereen
  – verzekering vergoedt behandeling, mits kliniek is aangesloten bij NVH

  Waarom is een kliniek aangesloten bij NVH? Niet alle klinieken of salons zijn aangesloten bij NVH. Een kliniek of salon kan alleen aangesloten zijn bij NVH als er gewerkt wordt met huidtherapeuten. Een NVH-geregistreerde kliniek staat voor kwaliteit en kunde. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering. Wil je in aanmerking komen voor vergoeding, of weet je niet precies hoe dat werkt? Change Laserclinic helpt je graag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply