Rate this post
 • Lasertherapie tegen schimmel- en kalknagels
  Rate this post

  Ongeveer een kwart van de Nederlanders heeft te maken met een schimmelinfectie van de teennagels. Die ontstaan vaak bij mensen met een lage weerstand, maar ook diabetici hebben er vaak last van. Maar ook bijvoorbeeld zwembad- en saunabezoek kunnen zorgen voor schimmelnagels. Goed nieuws: je kunt ervan af komen.

  Anouschka van Leeuwen en Sandra Schaap zijn beiden medisch pedicure, met jarenlange ervaring in een eigen praktijk. Zij zien dagelijks de effecten van schimmelinfectie op teennagels: schimmelnagels, ook wel ‘kalknagels’ genoemd. Kenmerken zijn een verdikking, verkleuring en/of brokkeling van je teennagels.
  Vaak heb je al van alles geprobeerd om van dit hardnekkige probleem af te komen. Stiften, crèmes en zalfjes werken vaak niet of nauwelijks. Het slikken van medicatie kent bijwerkingen of is soms een remedie die erger is dan de kwaal.
  Dit geeft dus niet het gewenste resultaat. De schimmelinfectie bevindt zich in en onder de nagel, en de genoemde middelen dringen niet door tot in het probleemgebied, in tegenstelling tot lasertherapie, waarbij wij met de nieuwste lasertechniek tot diep onder het besmette gebied doordringen en de schimmels doden.

  Fox III laser
  Anouschka en Sandra hebben hun krachten gebundeld en zijn tot een overtuigende keuze gekomen, de Fox III laser. Zij bieden je de mogelijkheid om met deze nieuwe, absoluut veilige, snelle en effectieve behandeling van je schimmel­nagels af te komen.
  In 80 tot 85% van de gevallen is de lasertherapie succesvol. Lasertherapie bestaat uit twee behandelingen en is niet goedkoop, maar absoluut de moeite waard.
  Als je je houdt aan de voorzorgsmaatregelen om herinfectie te voorkomen, zul je lang kunnen genieten van mooie, gezonde teennagels.

  Gratis intake
  Anouschka biedt je, in de prettige sfeer van haar praktijk in Bussum, de mogelijkheid voor een gratis intake. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je haar bellen: 06-46230640.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply