Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van je rug, nek of schouders?
  Rate this post

  Niks is zo vervelend als het hebben van klachten. Als je een klacht hebt waar je al langer mee rondloopt, kan het je waarschijnlijk niet schelen hóé je ervan af komt, áls je er maar van af komt.

  Zeker als je moeder bent van een klein kind, kan het voorkomen dat je last krijgt van je schouders, nek en/of rug, omdat je je kindje vaak moet tillen of omdat je allerlei speelgoed en andere spullen moet verplaatsen. ­Massagetherapie kan dan een hoop verlichting geven.
  Eén van de technieken waar ik in de praktijk veel gebruik van maak, is Shiatsu. Shiatsu is een therapievorm die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeswijze, en kan helpen bij onder andere pijnklachten, vermoeidheid, stress, burn-out en spijsverteringsklachten. Het werkt een beetje zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden. In plaats van met de naald, druk ik met mijn duimen op bepaalde plekken op het lichaam om blokkades op te heffen.
  Het unieke van de therapie is vooral dat naast het aanpakken van het pijnlijke gebied de behandeling ook erg ontspannend werkt. Daardoor is de behandeling van het probleemgebied vaak minder pijnlijk. Ook is het lichaam in ontspanning veel beter in staat om iets te doen met therapeutische prikkels. Dat maakt de therapie dus effectiever!
  Al veel cliënten zijn bij mij weer klachtenvrij de deur uitgegaan, en dat heeft mij ervan overtuigd dat de methoden die ik inzet echt helpen.
  Bij mij kun je terecht voor de behandeling van diverse klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn of slapeloosheid. De behandelingen werken stressverlagend, helpen tegen pijn en ondersteunen je algemene gezondheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply