Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van acne? Niet nodig!
  Rate this post

  Ongeveer 85% van de pubers en jongvolwassenen heeft te maken (gehad) met acne. Acne wordt ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd. Bij de één beperkt deze goedaardige aandoening van de huid zich tot af en toe een puistje, terwijl het bij de ander een serieus probleem is. Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel en ontstaat meestal onder invloed van hormoonveranderingen. Acne beperkt zich niet alleen tot het gezicht, maar kan ook voorkomen op de rug en borst.

  Alhoewel het woord ‘jeugdpuistjes’ doet vermoeden dat deze aandoening alleen bij jongeren voorkomt, komt acne bij volwassenen vaker voor dan je misschien denkt. Dit kan, net als bij jongeren, veroorzaakt worden door een onbalans in de hormonen (zwangerschap, overgang, pilgebruik), maar kan ook het gevolg zijn van verkeerde voeding, een onjuiste huidverzorging of stress.

  Acnebehandeling
  Met de acnebehandelingen bij Skin Care Company krijg je weer een mooie, frisse en gezonde huid. De acnebehandeling bestaat uit een reiniging en dieptereiniging van de huid. Acnespecialiste Cynthia Beltman prikt vervolgens de puistjes en onderhuidse verstoppingen aan om de talgklieruitgang iets te vergroten. Hierdoor wordt het uitreinigen van de huid vergemakkelijkt. Met de acnebehandelingen, die helemaal afgestemd worden op jouw huid, wordt de huid sterker en weerbaarder gemaakt, waardoor er minder ontstekingen ontstaan, de talgklieren minder talg aanmaken en de huid mooier en schoner wordt. Voor thuis krijg je een goede instructie mee om je huid op de juiste manier te verzorgen. Daardoor is het mogelijk om de acne weer beter onder controle te krijgen.

  Bindweefselmassage
  Na de behandelingen tegen acne kun je ervoor kiezen om bindweefselmassage te ondergaan. Met de bindweefselmassage zorgt huidspecialiste Marianne Hartman ervoor dat de fibroblasten in je huid ertoe worden aangezet om collageen en elastine te gaan aanmaken. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid! Bindweefselmassage is overigens een uitstekende manier om de huidconditie van een verslapte, slecht doorbloede huid op een natuurlijke manier te verbeteren!

  Erkenning en vergoeding
  Skin Care Company heeft een ANBOS-specialisatie rond acnebehandelingen en bindweefselmassage. Schoonheidsspecialisten met een acnespecialisatie die aangesloten zijn bij de ANBOS, moeten zich om de drie jaar laten bijscholen rond de nieuwste kennis en technieken. Wil je weten of je behandelingen vergoed worden? Informeer bij je zorgverzekeraar!

  Gespecialiseerd in huidverbetering

  Skin Care Company is al 15 jaar gespecialiseerd in huidverbetering. Naast onder andere acnebehandelingen en bindweefselmassage kun je er ook terecht voor permanente make-up van eyeliner of wenkbrauwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply