Rate this post
 • Last van acne?
  Rate this post

  Acne: ongeveer 85% van de bevolking krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Uit onderzoek blijkt dat maar een klein percentage professionele hulp zoekt. Een groot deel van de patiënten blijft onnodig lang doorlopen met klachten en dat is jammer, want aan acne is veel te doen.

  De huidtherapeuten van Huidzorg Plus ­hebben jarenlange ervaring in het succesvol ­behandelen van acne en acnelittekens. Met de juiste adviezen en behandeling zorgen ze ervoor dat acne en acnelittekens sterk ­verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

  Huidzorg Plus
  Huidzorg Plus is gespecialiseerd in het ­behandelen van acne. Na een uitgebreide ­intake bespreekt de huidtherapeut welke behandeling het beste is voor je huid. ­Verschillende, wetenschappelijk bewezen ­behandelingen om acne te verminderen, zijn:
  – dieptereiniging van de huid
  – chemische peelings (oppervlakkig tot diep)
  – microneedling (bij acnelittekens)
  – ZO producten van dr. Zein Obagi

  Gratis consult
  Omdat wij jou graag voorzien van een passend advies voor de behandeling van je acne, nodigen wij je met plezier uit voor een gratis consult. Wij verwelkomen je graag op een van onze locaties in Enschede, Hengelo of Nijverdal.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply