Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van droge handen
  Rate this post

  Heb je snel last van droge handen in de ­wintertijd? Hiervoor biedt Nails 2 Love heerlijke ­handbehandelingen.

  Bij een handbehandeling worden de handen gereinigd, ­gescrubt en gemasseerd, in combinatie met een paraffinebad of een handmasker, inclusief warmtehandschoenen. Het eindresultaat: heerlijke zachte en verzorgde handen!
  Het advies is om deze behandeling te combineren met een manicure. Draag je kunstnagels, dan is alleen een handbehandeling voldoende.
  Heb je last van heel droge handen of winterhanden, dan is het advies om een paraffinebad of handmasker regelmatig te herhalen. Dit zorgt ervoor dat je jouw handen goed blijft hydrateren en door de warmte openen de poriën zich, waardoor de producten dieper kunnen doordringen.

  Over Nails 2 Love
  Nails 2 Love is hét adres voor alles op het gebied van hand- en nagelverzorging in Oud-Beijerland. Je bent verzekerd van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige producten, en je wordt geholpen door uiterst ervaren nagelstylisten. Bij ons kun je terecht voor diverse behandelingen voor mooie handen en/of nagels.
  Wij voeren ons vak uit met veel passie. Wij staan voor perfectie en ons doel is om jou als klant tevreden naar huis te laten gaan.
  Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Op de website vind je meer informatie over de behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply