Rate this post
 • Last van een huidprobleem?
  Rate this post

  Het hebben van een lelijke huid of een ­huidprobleem is niet leuk. Je schaamt je en durft ­bepaalde ­lichaamsdelen niet te laten zien. Maar er is wat aan te doen!

  De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het doel van een Dermica Pen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermica Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kan worden.

  Werking
  De disposable en steriele Dermica Pen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, wordt het mogelijk gemaakt de behandeling aan te passen aan je individuele behoefte. De Dermica Pen is zó geavanceerd, dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen / lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

  Behandelfrequentie
  Het natuurlijke herstelproces (aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht, is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar, en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar. Daarna werkt het proces nog maanden door.
  Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. In het algemeen geldt: hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply