Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van hoofdluis?
  Rate this post

  Bezorgt het idee van luizen je nog steeds de kriebels? Schrik je nog steeds wanneer de school meldt dat deze beestjes letter­lijk de kop weer hebben opgestoken in de klas van je kind? Moedeloos worden van wekenlang haren kammen is gelukkig niet meer nodig. De Luizenkliniek pakt het probleem bij de wortel aan.

  Het probleem bij een besmetting met luizen zijn niet zozeer de luizen zelf – vaak heb je wanneer je besmet bent ‘maar’ 2 tot 20 luizen – maar de neten die ervoor zorgen dat de besmetting blijft voortduren. Dit relatief lage aantal luizen legt maar liefst 100 tot 10.000 neten. Hierdoor blijft de besmettingscyclus, de vicieuze cirkel, in stand.
  Gelukkig is de oplossing voorhanden. Luizenkliniek Den Bosch biedt de enige methode die 100% effectief is; zelfs bij hardnekkige besmettingen. Met een revolutionaire behandeling worden luizen te lijf gegaan; zonder chemicaliën en pesticiden.

  De Luizenkliniek maakt gebruik van het zwakke punt van de luis: zijn platte en dus relatief grote lichaamsoppervlak. Het uitdrogen van de luizen door middel van de dehydratatiemethode van AirAllé is in 88% van de gevallen direct fataal voor de luizen. De overige 12% en de neten sterven binnen enkele uren de behandeling met AirAllé. Bijkomend voordeel is dat door deze behandeling de lijm, waarmee de neten aan het haar plakken, loslaat en eenvoudig uit het haar gekamd kan worden. Om tot een optimaal resultaat te komen, wordt een combinatie van een nat-kammethode, de beste netenkam en een speciale crème­spoeling gebruikt ter nabehandeling.

  De Luizenkliniek garandeert een slagingspercentage van 100% binnen 1 of 2 behandelingen, ongeacht de duur of ernst van de besmetting.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply