Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Last van hooikoorts?

    Snif, snif. Snotter, snotter. Tranen die over je wangen lopen. Gezwollen oogleden. Prikkende en brandende ogen. Een hoofd dat helemaal ‘vol’ zit. Hoofdpijn. Niezen. Verstopte neus. Benauwdheid. Vermoeidheid. Jeuk. Slecht slapen. Kriebelhoest. Soms zelfs een blaar in de huig van je mond. Kortom: je voelt je miserabel!

    Wanneer je deze klachten herkent, kan het zijn dat je allergisch bent voor gras- en/of boom­pollen. Allergische klachten aan de luchtwegen worden veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem na het inademen van stuifmeel, zoals graspollen die rondzwerven in de lucht. ‘Hooikoorts’ is de alledaagse term voor de klachten. Een allergische reactie kent ook een latere fase waarin ontstekingscellen betrokken zijn. Deze ontstekingsreactie kan zich voordoen in zowel de bovenste als de onderste lucht­- wegen. Vaak reageren mensen met hooikoorts ook allergisch op bepaalde voedingsmiddelen, met name op groenten en fruit.
    Grassen, bomen, planten en bloemen vormen in verschillende bloeiperioden stuifmeel ­(pollen). Door je slijmvliezen sterker te maken, dus minder doorlaatbaar (er kan namelijk te veel binnen­komen), kun je de problemen aanpakken. Vergelijk het met een hordeur: wanneer deze openstaat, kunnen alle vliegjes binnenkomen. Wanneer deze dicht is, worden ze tegen­gehouden. Na een behandeling met de Asyra (bioresonantie / biofotonen) krijg je jouw eigen druppels op maat mee en wordt je immuun­systeem sterker, waardoor je geen last meer hebt van je hooikoorts.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply