Rate this post
 • Last van huidveroudering? Wees er op tijd bij!
  Rate this post

  Op televisie of sociale media lijkt iedereen een perfecte huid te hebben. Je gaat je haast afvragen: zijn al deze mensen winnaars van de genetische loterij? Zijn ze gewoon gezegend met een altijd stralende huid? Maar in het echte leven ziet het er toch heel anders uit. Naarmate we ouder worden, treedt er hoe dan ook huidveroudering op. Er worden rimpeltjes en lijntjes zichtbaar op plekken waar ze eerst niet zaten. Ook kan je merken dat je huid droger wordt. Velletjes blijven maar komen en je huid voelt stroef aan wanneer je eroverheen gaat. Laten we eerlijk zijn: dit hoort er gewoon bij!

  Ondanks dat het goed is om in te zien dat huidveroudering iedereen overkomt en dat daar helemaal niks mis mee is, kan het wel erg vervelend zijn. Je voelt je letterlijk minder goed in je vel wanneer je huid niet lekker meewerkt. Gelukkig kun je met de juiste ondersteuning huidveroudering toch tegengaan.

  Skinbooster: Belotero®Revive
  Daarom biedt Medica Estetica nu ook een behandeling met skinboosters aan. Bij huidveroudering breekt geleidelijk de hyaluronzuur af in onze huid. Met de skinbooster van Belotero®Revive wordt er door middel van een injectie weer hyaluronzuur tegevoegd aan de huid, wat zorgt voor directe hydratatie. Zeg dus maar dag tegen die droge huid! Daarnaast wordt er ook glycerol toegevoegd aan de injectie. Dit stofje voorkomt rimpelvorming en geeft de huid weer een stevige structuur. Of je nou kiest voor je gezicht, lippen, hals, decolleté of handen: met de skinbooster behoudt je huid een jeugdige uitstraling.

  Bang om de stap te nemen?
  Misschien vind je de gedachte iets te laten injecteren in je huid eng klinken. Maar het is volledig natuurlijk! Net als de andere fillers bij Medica Estetica zijn de skinboosters ook gemaakt op basis van niet-permanente fillers en biologisch afbreekbaar hyaluronzuur. Het is dus slechts een ondersteuning van je eigen huid. Zelfs voor roodheid en oneffenheden is het een ideale oplossing. Wacht dus niet tot een bepaalde leeftijd of tot je het echt niet meer langer wilt uitstellen. Huidveroudering kun je al van jongs af aan voorkomen!

  Botox en fillers
  Je kunt Botox gebruiken voor het behandelen van rimpels en het tegengaan van hoofdpijn, door het ontspannende gevoel dat Botox heeft in de huid. Ten derde is Botox te gebruiken tegen zweetoksels: voor 3-6 maanden kan Botox de werking van de zweetklieren blokkeren, zodat je zeker weet dat je geen natte plekken onder je oksels hebt. Met fillers kun je jouw huid mooier maken op allerlei manieren. Je kunt wallen verminderen, meer volume krijgen in je jukbeenderen en wangen en rimpels verminderen.

  Ultherapy
  Als je ouder wordt, produceert je huid steeds minder collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid minder strak, wat rimpels en lijnen met zich meebrengt. Ultherapy is een nieuwe behandeling die gebruik maakt van ultrasound-energie. Deze ultrasound werkt diep door in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Zo kun je met Ultherapy wenkbrauwen liften, de hals verstrakken, de onderkant van je kin verstrakken en lijntjes en rimpels in je decolleté verminderen.

  Cellfina
  Bij cellulite ontstaan er putjes in de huid, door veranderingen in het bindweefsel onder de huid. Deze kuiltjes en putjes verschijnen meestal vooral op de billen. Cellfina is een nieuwe behandeling waarbij met een vacuüm-handstuk het weefsel gedestabiliseerd wordt, terwijl een bewegend micro-mes de bindweefselstrengen losmaakt. Hierdoor vermindert de cellulite aanzienlijk.

  Over cosmetisch artsen Kamran Firdausi en mevrouw V. Köse
  Dokter Firdausi en dokter Köse hebben allebei hun artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft Kamran zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde.
  Mevrouw Köse is eerst diverse jaren werkzaam geweest als arts voordat zij zich in de cosmetische geneeskunde ging specialiseren. Net als dokter Firdausi werkt zij volgens het Firdause Full Face Concept, maar daarnaast heeft ze extra scholing gevolgd op het gebied van huidverbetering en cosmetische gynaecologie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply