Rate this post
 • Last van je hand of pols?
  Rate this post

  Heb je een aandoening aan je hand of pols? Klachten en aandoeningen van de hand en pols komen vaak voor en kunnen zeer belemmerend zijn in het dagelijks leven. Gelukkig is er wat aan te doen. In Voorburg adviseren sinds 8 april drie medisch specialisten in één spreekuur patiënten. De patiënt krijgt tijdens het spreekuur advies van de plastisch chirurg, de traumachirurg of de orthopedisch chirurg. Indien nodig overleggen zij direct met elkaar.

  Hand- en polsaandoeningen kunnen aangeboren zijn of een gevolg zijn van een ongeval (trauma). Ook kunnen ze in de loop van het leven optreden, zoals Dupuytren, zenuwbeknellingen en artrose.
  De drie specialisten van Hand- en Polscentrum hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van hand- en polsaandoeningen. ‘Door onze bundeling van kennis en kunde wordt de kwaliteit vergroot en is de patiënt altijd aan het juiste adres’, zegt traumachirurg Mark de Vries.

  Snel terecht
  ‘Afhankelijk van de aard van de klachten krijgen patiënten een consult met de plastisch chirurg, de traumachirurg of de orthopeed, die tegelijkertijd spreekuur hebben. Daardoor kunnen patiënten snel terecht voor onderzoek en specialistische behandeling’, vertelt plastisch chirurg Michiel Schuringa.

  Samenwerking
  ‘Uniek is ook de intensieve samenwerking tussen de ­specialisten van het Hand- en Polscentrum en ­gespecialiseerde handfysiotherapeuten van Fysiotherapie Marijke Vaske’, sluit orthopedisch chirurg Gerald Kraan af.

  Meer weten? Kijk op reinierdegraaf.nl/handenpolscentrum.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply