Rate this post
 • Last van je rug? Oefentherapie helpt
  Rate this post

  Staan, zitten, bukken en tillen zijn activiteiten die we allemaal vaak doen. Meestal denk je hier niet over na; je doet het gewoon vanzelf. Het gaat automatisch, totdat er klachten ontstaan. Met een zeurderige, brandende of stekende pijn in de rug worden de bewegingen die normaal voor zich spreken, lastig en vervelend.

  Wist je dat maar liefst 40 tot 50% van de Nederlanders jaarlijks rugklachten ervaart? Misschien denk je nu wel: ‘Hé, daar hoor ik ook bij’. Wanneer dit het geval is, wordt het tijd voor actie. Doorlopen met steeds terugkerende of blijvende rugklachten is nergens voor nodig!
  Lijkt het je een goed idee om iets aan je klacht te doen, dan is de oplossing dichtbij. Zonder verwijsbrief van de huisarts kun je bij mij in de praktijk terecht. Tijdens het introductiegesprek en een lichamelijk onderzoek brengen we je klacht en de oorzaak in kaart. Aan de hand van het onderzoek wordt de behandeling op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Door de oefentherapeutische behandeling word je je bewust van je houding, leer je deze verbeteren en de rug op een gezonde manier te belasten.
  Oefentherapie zorgt er niet alleen voor dat (rug)klachten verminderen of verdwijnen, maar verkleint ook de kans dat deze terugkeren.
  Als je contact met mij opneemt, kunnen we binnen enkele dagen van start gaan met een passende behandeling. Ben je aanvullend verzekerd, dan worden alle behandelingen nog vergoed ook!

  Neem contact met mij op voor meer informatie of een behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply