Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van je schouders?
  Rate this post

  Veel mensen die computerwerk doen, hebben te maken met schouderklachten, vaak ook met pijn in de armen en/of handen. Dit komt door langdurig zittend werk ­verrichten, waardoor de spierspanning zich opbouwt in het lichaam. Maar ook bijvoorbeeld ­zorgverleners kunnen deze klachten krijgen door stress.

  Herken je jezelf hierin? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met Joost van Leusen van Shiatsu Oegstgeest. Hij kan ervoor zorgen dat je lichaam zich weer ontspant, zodat de klachten verdwijnen en je weer gezond je werk kunt doen.
  Joost werkt op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Deze energie is voelbaar in je lichaam. Tijdens een Shiatsu-behandeling lig je gekleed op een mat. Joost geeft druk op die plekken waar de energie geblokkeerd is. Door de druk worden de meridianen zodanig gestimuleerd, dat de energie weer kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen. Het kan ook zijn dat de energie op een andere plek geblokkeerd is dan de plek waar de klacht tot uiting komt. Spierpijn in je been kan bijvoorbeeld komen door een blokkade in je ingewanden. Door een behandeling van de oorzaak daar kan het been ook tot ontspanning gebracht worden.
  Shiatsu is, behalve bij spier- en gewrichtsklachten, ook zeer geschikt bij onder meer stress, maag- en darmklachten en menstruatieproblemen. Ben je benieuwd wat Shiatsu voor jóú kan betekenen? Neem dan contact op met Joost.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply