Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van je voeten?
  Rate this post

  Onze voeten zijn erg belangrijk voor ons, al staan we daar niet altijd bij stil. We trekken onze sokken en schoenen aan en weg zijn ze. We merken pas hoe belangrijk ze zijn voor ons als ze pijn beginnen te doen. Dit kan door bijvoorbeeld eelt, kloven, ­ingegroeide nagels of likdoorns. Dit kunnen wij heel goed behandelen door middel van een ­pedicurebehandeling.

  Tijdens een pedicurebehandeling verwijderen we overtollig eelt en kloven, en kunnen we likdoorns verwijderen en ingegroeide nagels behandelen. We kunnen bij ingegroeide nagels ook een nagelbeugel plaatsen, zodat de nagel niet weer opnieuw kan ingroeien.
  Maar ja, soms is er ook meer aan de hand: pijnlijke voeten, knieën, rugklachten enzovoort. Dit kan zijn doordat de stand van de voeten niet helemaal goed is. Door middel van een ­podologisch consult kunnen wij zien hoe de stand van de voeten, knieën en houding is, die een oorzaak kan zijn van bepaalde klachten. Wij kunnen na dit consult de informatie ­uitwerken en vertalen naar een paar podologische correctiezolen die je in je dagelijkse schoenen kunt dragen, zodat de stand van je voeten weer beter wordt en de klachten kunnen afnemen en soms volledig verdwijnen.
  Waarom de een wel en de ander geen problemen krijgt, heeft vaak te maken met erfelijke aanleg, ongelukjes in het verleden, bijvoorbeeld het verzwikken van je enkel, maar ook onze schoenen zijn erg belangrijk en spelen ook een grote rol. Pas daarom goed op je voeten: je hebt er maar één paar van!
  Kom gerust eens bij ons langs, voor advies en/of behandeling. Venema Podologiecentrum is aangesloten bij ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply