Rate this post
 • Last van overgangsklachten?
  Rate this post

  Mevrouw V.d. W., 53 jaar oud en wonende in Zevenhuizen, had al geruime tijd naast andere klachten vooral ook last van opvliegers. Op de meest ongelegen momenten en heel vaak, soms zo’n twintig keer per dag, voelde ze de warmte naar haar hoofd opstijgen en moest ze erg transpireren.

  Het sterke punt van acupunctuur is dat die ondersteuning geeft aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam door blokkades uit de weg te ruimen die dit voortdurende streven van het lichaam naar een gezond evenwicht tegenhouden. Dit wordt gedaan door acupunctuurnaalden (die heel dun zijn en daarom bijna nooit pijn doen) te zetten in zorgvuldig gekozen punten op het lichaam. Zo komt het lichaam in balans en is er een goede kans dat daardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
  Mevrouw V.d. W. kwam uiteindelijk in oktober 2014 onder behandeling bij Aat Bos,
  en na een aantal behandelingen komen haar opvliegers nu veel minder vaak voor en als ze nog eens optreden, dan is het alleen een licht warmtegevoel en geen transpiratie meer. Wat natuurlijk helpt, is dat ze af en toe ­bepaalde acupunctuurpunten die haar ­geleerd zijn, masseert.

  De acupunctuurbehandelingen gegeven door Aat Bos worden door de meeste zorgverzekeraars in hun aanvullende pakket vergoed.
  Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply