Rate this post
 • Last van pijnklachten?
  Rate this post

  Sensi-therapie is de meest effectieve vorm van therapie, die erop gericht is om de mens in zijn totaliteit te behandelen en is voor jong en oud. Met de biosensor meet ik welke behandelmethode nodig is; een persoonlijke aanpak om al snel tot de kern van een probleem te komen.

  Doorgaans bereik ik goede resultaten bij pijnklachten in de spieren en gewrichten met Sensi-therapie, gecombineerd met Reiki.
  De therapie kan onder andere bestaan uit ­massagetechnieken, zodat emoties kunnen worden vrijgemaakt. Er ligt ontzettend veel informatie in je lichaam opgeslagen, bijvoorbeeld tegen welke thema’s je aanloopt in je leven. Achter bijna iedere lichamelijke klacht zitten ­onzekerheden, patronen en overtuigingen die je in de weg staan. Zodra je daarmee aan de slag gaat, worden vaak de lichamelijke klachten ook minder. Tot de mogelijkheden behoort tevens het weghalen van gifstoffen uit het lichaam door middel van remedies, vitamine-/ mineralenpreparaten, een dieet of een allergiemeting. De biosensor geeft aan wat bij je past en wat je nodig hebt.

  Je zult je na iedere behandeling ontspannen voelen, waardoor eventuele klachten, veroorzaakt door het vasthouden van spanning in het lichaam, minder zullen worden of zelfs ­verdwijnen.
  Dankzij de veelheid van technieken, methoden en middelen is Sensi-therapie uiterst effectief in de praktijk, vooral gecombineerd met Reiki. In circa drie of vier behandelingen kan ik iemand goed op weg helpen. Ik hanteer een gematigd tarief, gecombineerd met een korte behandelduur, wat een kostenplaatje oplevert dat bijna altijd goedkoper is dan andere therapievormen die wel worden vergoed.
  Sensi-therapie is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, hooggevoeligheid, burn-outklachten, onrust en blokkades in energie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply