Rate this post
 • Last van rugpijn?
  Rate this post

  Rugklachten. Misschien ken je iemand die er last van heeft. Misschien heb je ze zelf: RSI, klachten vanuit een hernia (HNP) of het zogenoemde ‘spit’. De klachten kunnen mild zijn, maar kunnen ook het dagelijks leven knap in de weg zitten. Tijdelijk gebruik van medicijnen kan helpen, maar zullen de oorzaak niet wegnemen. Zelfs een bezoek aan de ‘kraker’ kan verlichting brengen, maar kan ook pijnlijk zijn.

  Er is echter ook een zachte en natuurlijke manier om van je klachten af te komen: de Dorn-methode.

  De Dorn-methode is een milde en niet-pijnlijke, manuele wervel- en gewrichtsbehandeling, wat het voor heel veel mensen een zeer geschikte methode maakt om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te verminderen en mogelijk op te lossen.
  Mensen die al lange tijd met klachten lopen, krijgen vaak te horen dat zij hiermee moeten leren leven. Natuurlijk zijn er bij het ouder
  worden processen die niet meer omkeren, maar dat wil zeker niet zeggen dat de klachten niet kunnen verminderen.
  Zolang ons lichaam leeft, zal het zich herstellen en zich aan blootgestelde invloeden aanpassen. Voor wervelkolomproblemen, zoals spit, hernia en ischias, is de Breuss-massage de aangewezen methode om toe te passen.
  De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetische rugmassage, die psychische en lichamelijke blokkades kan opheffen.
  Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie. De massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden, om de wervelkolom nog meer te strekken.
  Ervaar zelf hoe doeltreffend, eenvoudig en begrijpelijk deze methodes zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply