4/4 - (6 stemmen)
 • Last van spierklachten?
  4/4 - (6 stemmen)

  Cupping is in deze omgeving nog vrij onbekend, maar is in het westen van het land al een bekende manier om allerlei klachten mee aan te pakken, zoals migraine, nek-, schouder- en rugpijn, spierklachten en sportblessures. Met cupping wordt oud bloed, waarin gifstoffen zit, uit je lichaam verwijderd, zodat de doorbloeding en je organen gestimuleerd worden.

  Klachten kunnen ontstaan doordat je lichaam vol zit met toxines, giftige stoffen, en omdat die voor een blokkade zorgen, leiden ze tot pijn. Je kunt die pijn wel onderdrukken met bijvoorbeeld paracetamol, maar dan kan die weer terugkomen, en dan los je het probleem dus niet op. Het is veel beter om de oorzaak van je klacht te laten aanpakken. Met cupping krijg je de toxines uit je lichaam.
  Droge cupping is een intensieve behandeling met een enorme dieptewerking. Niet alleen de spieren worden meegenomen, maar ook het bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd wordt.
  Natte cupping (Hijama) is een methode waarbij een cup wordt geplaatst op diverse punten op het lichaam en de reflexzones. Een negatieve druk wordt gecreëerd en er ontstaan kleine bloeduitstortingen en kleine ophopingen, wat samen leidt tot het triggeren van het immuunsysteem. De cups worden vervolgens verwijderd en er worden heel kleine oppervlakkige sneetjes gemaakt. De cups worden weer bevestigd en de negatieve druk wordt weer gecreëerd. Deze negatieve druk zorgt ervoor dat alle dode bloedcellen, gevuld met toxische stoffen, uit het lichaam gezogen worden.
  Zo worden de klachten opgeheven en word je teruggebracht in een natuurlijke gezondheid, zodat je je weer beter gaat voelen!
  In Almelo kun je voor deze methode terecht bij Sarra Moukaddim van Hijama en Cupping Almelo.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply