Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Lastige keuzes? Dit helpt!

  Sommige keuzes maak je gelukkig zonder erbij na te denken. Maar er zijn ook keuzes die je keer op keer uitstelt of waar je niet uit komt. Wat zit jou in de weg bij het nemen van een besluit?

  Ook in relaties waarbij je samen met je collega, vriend, partner of samen met je kind(eren) keuzes wilt maken en overeenstemming wilt vinden, kan het een uitdaging zijn om knopen door te hakken. Zonder dat je het in de gaten hebt, kan dit proces en het uitstellen van de keuze veel energie kosten. De Bepper Balance-methode ontrafelt de aspecten die een rol spelen bij de keuze. Na een workshop ‘Keuzes maken’ heb je meer inzicht en overzicht, en kun je zelfs vaak een beslissing nemen. Dan kun je verder met je leven. Meld je aan voor een workshop in juli of september via de website. Je bent van harte welkom!

  ‘Bepper Balance’ is een methode die zorgt voor:
  – verbetering van samenwerking
  – het bij elkaar brengen van verschillende visies
  – inzicht in wat tijd, aandacht en energie vráágt en wat energie, tijd of ruimte gééft
  – het maken van keuzes en nemen van stappen
  – optimalisatie van taakverdeling, inzet van tijd, geld, middelen, talenten, aandacht en meer

  De methode is voor veel doelgroepen inzetbaar, zoals individuen, stellen, (samengestelde) gezinnen, groepen en teams. Een training en workshop is altijd leerzaam, gezellig en interessant. Bepper biedt ook op maat ingerichte ‘in-company’ workshops en trainingen aan.
  Zelf met de Bepper3in1 werken? Kom dan naar een training voor professionals!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply