Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Leef gezonder, fitter & sterker

  Wie kent dat niet? We zijn druk met werk, kinderen en relatie. Daardoor hebben we maar weinig aandacht voor ons lichaam en wat er in ons hoofd omgaat. En dit kan leiden tot stress.

  Bij Lifestyle Studio Dordrecht in Dordt-centrum zijn er 6 dagen per week diverse yoga- en Pilates-lessen om je lichaam soepeler maken, je spieren te versterken en je gedachten tot rust te brengen.  Alle yoga-lessen beginnen met een rustmoment, met aandacht voor ademhaling en je lichaam: hoe voelt het aan? Na de warming-up, met diverse eenvoudige ontspanningsoefeningen, volgen de yoga-houdingen om je lichaam te verstevigen, je spieren te stretchen en te ontspannen. Voor de mentale ontspanning eindigt een yoga-les met een mindfulness- en ontspanningsoefening.

  Door de oefeningen en houdingen kom je beter in contact met je lichaam. Je wordt je eerder bewust van spanningen, zodat je eerder kunt ontspannen. Ook je ademhaling speelt hierbij een belangrijke rol. Door regelmatig yoga te beoefenen, verbetert je lichaamshouding, voel je je rustiger, slaap je beter en zit beter in je vel.

  Bij Pilates- en Core-lessen verstevig je je rompstabiliteit door het trainen van je buik- en rugspieren. Dit vermindert onder andere rugklachten. De oefeningen worden rustig en geconcentreerd uitgevoerd. Je focust je op het aanspannen van je core-spieren en reguleert je ademhaling, terwijl je diverse bewegingen maakt. Bij Pilates- en Core-lessen wordt er ook gebruikt gemaakt van diverse materialen, zoals dynabands, tubes, kettlebells enzovoort om de les uitdagend te houden voor iedereen.

  Nieuw!
  Full body workout Essentrics staat bij Lifestyle Studio Dordrecht nieuw op het lesrooster. Door dynamische stretches, body shape en toning series verstevig je je lichaam, verleng je je spieren en breng je je lichaam in balans.

  Lifestyleprogramma’s
  Heb je een gerichte doelstelling en wil je serieus aan de slag? Lifestyle Studio Dordrecht biedt onder andere het Lifestyle Fit Plan: een 1-op-1 Body & Mind programma van 3 maanden voor meer energie, een betere lichamelijke conditie en mentale balans. Door wekelijkse groepslessen, 1-op-1 coachings-sessies en advies voor gezonde en pure voeding werk je gericht aan jouw doel. Elke maand is er een check-up met lichaamsmetingen met onder andere BMI, vetpercentage en vochtbalans. Ook krijg je een programma om beter met stress om te gaan.

  Andere activiteiten voor fitheid en balans zijn Sportvasten, Detox & Yoga Retreats in Zeeland, diverse workshops zoals een Stilte & Mindfulness dag, In contact komen met jouw natuur met wandelingen en coaching (creatieve en paardencoaching).

  Nieuwe locatie
  Op 1 september 2016 is de studio verhuisd naar de nieuwe locatie aan Kromhout 118. Op de eerste etage vind je de grote en professionele yoga-ruimte. Een rustige omgeving en natuurlijke inrichting maken het plaatje compleet.

  Online reserveren
  Er zijn diverse manieren om van start te gaan bij Lifestyle Studio Dordrecht door onder andere een lidmaatschap voor 3, 6 of 12 maanden, losse lessen of een rittenkaart. Door het online reserveringssysteem kun je zelf alle lessen inplannen. Kom gerust langs voor een gratis proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply