Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leef je leven met passie en talent
  Rate this post

  Wil jij je talent en passie (her)ontdekken als je leeft met kanker? Of ken je iemand in je omgeving die hiervoor openstaat?

  Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Ook als je kanker hebt? Ja, zelfs dan, want elk jaar dat je leeft is het immers waard om voluit geleefd te worden. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar je hoeft het niet alleen te doen.
  Stichting Kanker en Talent en Eigenspoor lopen samen op met mensen die herstellende zijn van kanker, en willen hen een boost geven, zodat ze weer meer energie krijgen om door te gaan.
  De begeleiding bestaat uit een coachtraject van 5 sessies, waarin je leert om je eigen talenten te (her)ontdekken, zodat je een positieve impuls aan je leven kunt geven.
  Het traject is er ook als je wilt gaan werken. Misschien ben je onzeker of het je gaat lukken je huidige werk op te pakken of ga je toch voor ander werk? Wat zijn de mogelijkheden?  Dan kun je wel wat extra steun gebruiken.

  Stel dat je graag kookt, en dan niet  de dagelijkse kost, maar mooie en ­ingewikkelde gerechten. Hoe leuk zou  het zijn om dat regelmatig te doen?  Denk dan aan een keer koken met een ­chef-kok. Daarna kun je je talent ontwikkelen door bijvoorbeeld maandelijks een diner voor je vrienden te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply