Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Leef je leven voluit!

  De zon in de zomer brengt een explosie van leven teweeg. Het geeft de natuur kleur en laat haar stralen. De warmte en geuren die vrijkomen, laten al je zintuigen genieten. Niets zo heerlijk als in een zomers boerenlandschap de geur opsnuiven van pas gemaaid gras. De vogels horen zingen en het zoemen van de bijen in het bos. Met je blote voeten op een strandje aan de IJssel pootjebaden met de glinstering op het water. De natuur in de zomer laat haar vitaliteit volop zien en benut de kracht die de zon geeft. 

  Maar hoe zit het met ons? Laat jij je als vrouw ook zien? Hoe vitaal ben je? Als leefstijlcoach daag ik je uit om in de volle zon te gaan staan en te kiezen voor een gezonde leefstijl. Deze keuze geeft eigenwaarde: je laat zien dat je lijf en je leven je lief zijn. Kiezen voor een gezonde leefstijl gaat over investeren in jouw vitaliteit.

  Kiezen voor vitaliteit
  Mogelijk sta je niet iedere dag stil bij de veerkracht van de natuur of de vitaliteit van jezelf. In onze maatschappij is het gebruikelijk om veel te doen, om volop de kansen te benutten die vrouwen zich hebben verworven. Je wilt optimaal presteren. Werken buitenshuis, moeder zijn, het huishouden draaien, vriendinnen en familie ontmoeten, een goede relatie onderhouden, studeren, er goed uitzien. Veel en in uptempo. Tijd om stil te staan en je bewust te worden is er vaak niet. Dat we ons al deze verworvenheden kunnen veroorloven is ook prachtig, maar gaan al deze activiteiten op de automatische piloot of zijn het bewuste keuzes die je zelf maakt? Word je alleen maar hondsmoe van een gejaagd leven of doe jij dingen die bijdragen aan je vitaliteit? Een gezonde leefstijl staat voor gezonde voeding, meer bewegen en balans tussen inspanning en ontspanning. Kiezen voor wat jou vitaal maakt.

  Leefstijlcoach
  Soms lukt het om zelfstandig te komen tot de gewenste verandering naar een gezonde leefstijl, en soms is begeleiding van een leefstijlcoach nodig. Het begint met bewustzijn rond hoe het er nu voorstaat in je leven. Door stil te staan, zie je wat goed gaat en wat nog beter kan. Door methodisch te werken aan verandering, vergroot je de kans op duurzame effecten. Dat geeft vertrouwen dat je de mogelijkheid bezit om ook daadwerkelijk tot verbetering te komen.

  Hier kan ik als leefstijlcoach veel betekenen. Een gezonde leefstijl vraagt veelal gedragsverandering in hetgeen je gewend bent routinematig te doen. Ik bied als gediplomeerd leefstijlcoach professioneel begeleiding met kennis, een wijze, milde benadering en een steun in de rug bij het gestructureerd veranderen van leefstijl. Vrouwen, neem de regie naar vitaliteit in eigen hand, lach en geniet en laat die zon maar komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply