Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leef vanuit je hart!
  Rate this post

  De essentie van het leven is gedijen, evolueren. Waarom is dit bij het gros van de mensen dan niet het geval? Als het leven niet stroomt zoals jij wenst, dien je bewuster te worden. Bewuster van de werking van het Universum, van je levensdoel en van beperkende gedachtes, overtuigingen en/of onverwerkte emoties die je ervan weer­-houden om volmaakt gelukkig te zijn. Je hebt zelf de sleutel in handen!

  We leven in een versnellingsfase in de evolutie waarin een groter vermogen dan ons verstand het overneemt. Voor het oog wellicht onzichtbaar maar zeker niet minder duidelijk voor degenen die wel eens een prangend signaal van hun intuïtie hebben gekregen. Het Universum fluistert je iets in, stuurt je een bepaalde kant op. Als je daar niet naar luistert, krijg je het steeds zwaarder te verduren. Niet om je te straffen maar om je in te laten zien dat je een andere kant op moet. Iedereen is hier namelijk voor een bepaald doel! Zoals alles een specifieke functie heeft.

  Hartwijsheid
  In ieder van ons schuilt achter onze persoonlijkheid een soort ‘dieper weten’. Velen van ons zijn zich van dit vermogen (nog) niet bewust. Op verschillende manieren kunnen we dit vermogen aanspreken. We gaan vervolgens meer en meer vanuit ons hart leven en doen wat ons echt gelukkig maakt!

  Transformatieproces
  De transformatie die de mens doormaakt, kunnen we vergelijken met die van een rups, die een hoger potentieel in zich draagt en zich moet verpoppen om uit te groeien tot een vlinder. In dit verpoppingsproces zijn we, net als een rups in z’n cocon, als een soort soep. We kunnen ons verward voelen en oude emoties en/of hindernissen tegenkomen. Het is dan wijsheid om mij te consulteren zodat je niet onnodig rond blijft draaien in moeizame processen.

  Achter de wolken schijnt de zon
  Er is een natuurlijke methode voor de ontwikkeling van de mens. Ook als het gaat om het oplossen van klachten als piekeren, angsten, depressie, onzekerheid, verslavingen, ruwe emoties en dergelijke. Er is een manier om ervan af te komen, echt! Evolueer! Ontwikkel je bewustzijn! De oplossing zit hem in het ontwikkelen van meer draagkracht. Focus je niet op het probleem maar op de oplossing. Activeer je frontale cortex (voorste hersenkwab), dezeis bij de meeste mensen onvoldoende actief. Krachtige methodes hiervoor zijn o.a. meditatie, yoga & diksha. De juiste kennis is daarbij essentieel en leer jouw emoties toe te laten. Dit hebben we niet goed geleerd omdat we zijn opgegroeid in een systeem dat gebaseerd is op straffen en belonen. Bepaalde delen van ons wezen zijn in feite steeds opnieuw ‘afgekeurd’ waardoor we vanuit een maatschappelijk geaccepteerd kader leven met alle destructieve gevolgen van dien.

  Zelfliefde
  Als we iets van onszelf en onze geliefden willen begrijpen, zullen we de mens en de evolutie in het juiste perfectief moeten leren bezien. We zullen in eerste instantie moeten leren van onszelf te houden, hoe gezapig dit misschien ook klinkt. Ga mediteren, het is een geweldige methode om inzicht te krijgen in je bewustzijn en bij je hartwijsheid te komen. Laat je coachen, zoek uit wat jouw levensdoel is. Het Universum heeft een plan voor jou! Vraag je af waarom je hier bent. Wat heb jij de wereld te bieden? Denk erover, als jij goed in je vel zit en je levensdoel leeft, is iedereen daarbij gebaat! Investeer in jezelf, het is de beste investering die je kunt doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply