Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Leef je ware zelf

    Misschien gaat het in jouw leven van een leien dakje. Maar misschien ook niet. Soms loop je gewoon tegen jezelf aan, heb je obstakels op je weg, is er tegenslag door ziekte of werk, zijn er conflicten met jezelf of met anderen, voel je je ontmoedigd door allerlei omstandigheden, kun je het behoorlijk zat zijn en wil je nu eindelijk weleens dat het leuker wordt.

    De informatie van je blauwdruk staat in de sterren geschreven. Onder andere in de karmische astrologie. Aan de hand van jouw geboortegegevens ga je weten en begrijpen hoe je leven zich tot nu toe heeft ontwikkeld op fundamentele stukken en hoe je tegemoet kunt komen aan je levensbestemming. Door de ontmoeting met je levensbestemming gaat het weer leuk worden. Je snapt dan veel beter waar je in zit, waar je doorheen moet en wat je heeft tegengehouden om belangrijke stappen te zetten. Als je je eenmaal bewust bent van je blauwdruk, krijgen problemen een andere betekenis en verdiept je leven zich naar meer authenticiteit. Je voelt je op je plek in je leven en in jezelf.

    Wil jij ook werken aan jouw spirituele ontwikkeling? Ga van 24 september tot 1 oktober 2016 met Adriana Adriaanse op retreat naar Sicilië. NLP maakt deel uit van het programma, om persoonlijke problemen aan te pakken. Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Als je wilt weten wat zo’n week voor jou kan betekenen, vraag dan via haar site een gratis Skype gesprek aan van een half uur.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply