Rate this post
 • Leef weer in harmonie met jezelf
  Rate this post

  In mijn praktijk kom ik mensen tegen die vastlopen tijdens het coachingtraject. Op de een of andere manier wil het gewoon niet lukken. Je ziet dan dat de balans er niet is tussen ziel en lichaam. Er zijn te veel blokkades en trauma’s opgelopen. De ziel verstopt zich.

  Om ervoor te zorgen dat er weer een balans is tussen ziel en lichaam, raad ik mijn cliënten vaak de energetische healing Soul Body Fusion® aan. Deze energetische healing is erop gericht om deze verstoringen of blokkades op alle lagen van jouw energieveld in beweging te zetten en te helen, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Er zal steeds meer verbetering ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zodat je vanuit jouw kracht jezelf kunt zijn. Leven vanuit wie je werkelijk bent. Deze healing bestaat uit 3 sessies van ongeveer een uur. Je kunt ervoor kiezen om één sessie te doen, maar ik raad je aan om ze alle drie te doen voor het beste resultaat. Tijdens deze sessies blijf ik je coachen.
  Wil je meer weten over deze energetische healing, kijk dan op mijn website. Je kunt mij ook bellen voor meer informatie hierover. Je bent het waard om gelukkig te zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply