Rate this post
 • Leefstijlverandering? Ga ervoor!
  Rate this post

  Je hebt je voorgenomen om gezonder te gaan eten, meer te gaan bewegen; kortom: je gaat voor de lichamelijke en geestelijke verjonging. Gefeliciteerd! Wees trots op jezelf en ga ervoor. Hoe kan Bowentherapie je hierbij ondersteunen, je door de moeilijke momenten heen helpen en zorgen dat je gemotiveerd blijft als het even wat minder gemakkelijk gaat?

  Bij het veranderen van voedingsgewoonten willen je darmen wel eens gaan dwarsliggen. Je krijgt kleine maar lastige klachten: veel lucht, een opgeblazen gevoel, constipatie. Bowentherapie zorgt dan voor een goede regulering. De stofwisseling hervindt zijn juiste ritme, de afvalstoffen worden opgeruimd en de darmflora kan weer optimaal werken.

  Bij een gezondere leefstijl hoort bewegen. Prima, maar bouw het langzaam op en zorg voor begeleiding. Je wilt geen blessure. Om je
  lichaam goed in conditie te krijgen en te houden, is de Bowentherapie een uitstekend middel. Het is bewezen dat een Hamstring Procedure deze spiergroep met de omliggende weefsels precies op de juiste tonus (elasticiteit) houdt. Als je na het sporten een Bowenbehandeling ondergaat, wordt de doorstroming en de afvoer van stoffen optimaal gestimuleerd, dus minder spierpijn en minder stijfheid. Bij een heel zware sportprestatie (marathon, veldloop enzovoort) is het herstel snel en optimaal. Ik heb in mijn praktijk verschillende malen duurlopers behandeld voor en na een evenement. De meningen zijn unaniem: het verschil is verbluffend, zowel van voor als na de loop.
  Hoe helpt Bowentherapie je door de moeilijke momenten heen: de momenten van weinig motivatie? Bowentherapie werkt ook op je hormoonhuishouding, iets wat je stemming en je gevoel beinvloedt. Door dit te stimuleren, kom je beter in je vel te zitten en ben je zo weer uit je dip.
  Ik wens je heel veel succes met je voorgenomen verandering. Je kunt het!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply