Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer jezelf beter kennen!
  Rate this post

  Wanneer je niet tevreden bent met jezelf of het leven dat je leidt en daar niet de mensen in je naaste omgeving mee wilt belasten, is het goed om je tot iemand te wenden die je persoonlijke ontwikkeling weer een boost geeft.

  Bij Actie en Animo, in de praktijk van Henny Baeken, kun je zowel individueel als in groepsverband begeleiding en behandeling volgen die je veerkracht en levensplezier vergroten en je stress en spanning laat dalen. Het is dé plek waar je jezelf in contact brengt met je gevoelens en emoties en waar je leert wat je ermee kan doen.
  Wil jij je ook weer meer mens voelen, jezelf beter leren kennen, de mens zijn die je bent en ook wilt worden en meer zelfkennis vergaren? Neem dan contact op met Actie en Animo. Gewoon, omdat een mens niet moet lijden.
  ‘Helaas moeten deze behandelingen wel betaald worden, maar check even de voorwaarden in je ziektekostenverzekering onder het alternatieve pakket’, raadt Henny aan. ‘De vergoeding bedraagt vaak niet veel, doch alle beetjes helpen. Ik werk kort, gericht op je probleem, en volg de doelen die je wilt halen. We draaien niet eindeloos om de hete brij heen. Ik wil je graag helpen, want dat is mijn vak en mijn roeping. Wil je contact opnemen dan kan dat.’ Naast haar praktijk in Eibergen werkt Henny in Neede en Enschede op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply