Rate this post
 • Leer beter omgaan met jezelf en anderen
  Rate this post

  Het lijkt soms wel of onze tijd er bol van staat: van grote en kleine sociaal-emotionele problemen. Maar zo is het natuurlijk niet. De één heeft nu eenmaal meer moeite om met zichzelf of met anderen om te gaan dan de ander, en bovendien: iedereen kan ermee te maken krijgen.

  Snap je coaching en training is gespecialiseerd in het beter leren omgaan met jezelf en met anderen. Onzekerheid, functioneren in een groep, omgaan met (over)gevoeligheid, angst, verdriet, boosheid en talloze andere, eigenlijk heel gewone alledaagse situaties, waar je als kind of jongvolwassene mee te maken kunt krijgen en af en toe zó mee kunt worstelen, dat je er zelf even niet meer uitkomt.
  Snap je biedt hulp door middel van coaching en/of training aan kinderen en jongvolwassenen van 6 tot 18 jaar. Onze aanpak kan zowel individueel als in een groep worden toegepast.

  Hulpvraag
  De hulpvraag waarmee een kind wordt aangemeld, staat centraal. Naar aanleiding van een intake wordt bekeken welke methodieken en materialen hier het beste bij aansluiten. Dit is altijd maatwerk: voor ons is elk kind een uniek mens die bij ons alle persoonlijke aandacht krijgt die nodig is; waar nodig samen met ouders en andere opvoeders die direct bij het kind en de hulpvraag betrokken zijn.

  Praktische oplossingen
  Waar het ons vooral om gaat, is het richten op mogelijkheden en niet op problemen: welke praktische oplossingen zijn er te vinden waardoor je succeservaringen opdoet en je zelfvertrouwen groeit? En wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat iedereen zich bij ons op zijn of haar gemak voelt. Natuurlijk staan het effect en het resultaat voorop, maar we zullen nooit uit het oog verliezen dat je ook met plezier bij ons komt en dat je merkt dat werken aan je sociaal-emotionele groei met Snap je altijd ook heel leuk is.

  Aanbod
  Je kunt bij Snap je coaching en training onder andere terecht voor:
  – individuele coaching op sociaal-emotioneel gebied
  – begeleiding vanuit onderwijsondersteuningsarrangement (voorheen de ‘rugzak’, met name bij kinderen met een toornis als ASS en ADHD)
  – socialevaardigheidstraining
  – faalangstreductietraining
  – brugklastraining
  – KIES-coaching (voor kinderen in echtscheidingssituaties)
  – Sensitherapie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply