Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer jezelf goed voelen
  Rate this post

  Stress, (bijna) burn-out, angsten, grenzen, rouw. Zomaar een aantal elementen waarmee ik als coach, mindfulness based cognitief therapeut en Power Yoga-docent geruime tijd met veel voldoening werk.

  Als coach luister ik naar jouw verhaal, vrij van oordeel, vanuit een oprechte nieuwsgierigheid. Wat heb jij te vertellen? Wat valt op? Wat kun je er nú mee? Ik stel voornamelijk vragen; ook vragen die anderen niet durven te stellen. Het idee daarachter is dat jouw verkregen eigen inzicht en je eigen ervaring veel meer impact hebben op je dagelijkse gedrag dan wat iemand anders zegt of adviseert. Daarnaast reflecteer en spiegel ik en laat ik je aan het eind van een sessie samenvatten wat jou het meest opvalt en wat je ontdekt hebt. Op deze manier krijg je weer regie over je leven en leer je jezelf goed te voelen. Kwaliteit voor jezelf en vandaaruit voor de interactie met je omgeving.

  Daarnaast verzorg ik met plezier 6 Power Yoga-lessen per week. Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. De oefeningen gaan in één vloeiende beweging door, waardoor de spieren warm worden en je dieper in de houdingen kunt komen.

  Door Power Yoga ontstaat een meditatie in beweging, waardoor je je bewust wordt van jezelf en je eigen reactiepatronen. Vrij van oordeel kun je oude patronen en oude overtuigingen die je niet meer nodig hebt loslaten en jezelf transformeren, dichter bij jezelf komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply