Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer jezelf weer te vertrouwen
  Rate this post

  Borstkanker zet je wereld op z’n kop. Misschien voel je je helemaal niet ziek, maar deze diagnose vertelt je wat anders! Verwarring, schrik, boosheid en angst komen allemaal voorbij. Je wordt in beslag genomen door onderzoeken en behandelingen en moet allerlei beslissingen nemen. Fysiek en emotioneel word je flink door elkaar geschud.

  Bij haptotherapie gaat het niet alleen over wat er met je lichaam aan de hand is, maar juist over hoe het met jóú is in deze omstandigheden. Het laat je voelen wat al die emoties, de pijn, het verstoorde vertrouwen in en de veranderingen van je lichaam met je doen. Door gesprek en door bevestigende aanraking kun je weer meer gevoel krijgen voor jezelf. Zo krijg je inzicht in wat jou raakt, wat van belang is voor je en welke keuzes je wilt maken.
  In dit contact ontdek je hoe je omgaat met spanning en pijn, hoe die zich mogelijk vastgezet hebben in je lijf. Of dat je sommige delen van jezelf negeert, omdat je het emotioneel te moeilijk vindt om die wél te voelen. Samen contact maken met alles wat van jou is en bij je hoort, helpt je om jezelf weer als één geheel te ervaren. Dat geeft nieuw vertrouwen, in jezelf en in je veranderde lichaam.
  De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden haptotherapie (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply