Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer je kind surfen!
  Rate this post

  Merk jij dat ook? Dat je kinderen zoveel meer lijken te genieten in die echte zomer­maanden? Even geen gestres voor én hockey én voetbal; en al die toernooien zijn even van de baan… Ze werken hard en er wordt vaak veel van hen gevraagd, op verschillende fronten. Maar hebben zij daarbij het gevoel dat ze die koers ook zelf mee bepalen, dan scheelt dat meteen enorm en staan ze veel evenwichtiger in het leven!

  De kids en jongeren die bij mij komen zijn stuk voor stuk kanjers! Waarom? Omdat ze gedurende 3,5 maand (ook in de wintermaanden!) het avontuur willen aangaan om te leren surfen op de golven van hun hectische leven. De ene fase ging hen misschien gemakkelijk af, maar geleidelijk verkeren ze op andere momenten in zwaar weer en lijken de golven soms overweldigend. Bijvoorbeeld ouders in een scheiding zonder dat ze met hun verdriet ergens terecht kunnen of de dynamiek in de klas of in het team is pittig…
  Die kinderen, die niet alleen in de zomer op kamp gaan, maar ook op andere momenten een avontuur willen beleven waar ze de rest van hun leven profijt van hebben, zijn altijd welkom: ‘Let’s go surfing!’ Gun je kind het plezier van het vinden van het juiste evenwicht op die plank! Je helder uitspreken en duidelijke grenzen stellen, je boosheid leren uiten zonder uit je dak te gaan, en de rust in jezelf vinden zijn enkele voorbeelden van de vaardigheden die in mijn training aan bod komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply